• ΠΩΜΑ-ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ 30ml 5430
  • ΠΩΜΑ-ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ 30ml 5430

ΠΩΜΑ-ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ 30ml 5430

Ανακαλύψτε τον νέο μας δοσομετρητή 30ml 5430 και εντυπωσιάστε με την ακρίβειά του. Με την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας μας, αυτός ο δοσομετρητής θα σας βοηθήσει στην εύκολη μέτρηση των υγρών σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
37919
5209800098704
2,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 1,8lt sa-225

Ανακαλύψτε το νέο Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 1,8lt sa-225 και δώστε στο χώρο σας μια νέα διάσταση οργάνωσης και λειτουργικότητας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα, το Sweet Box κουτί αποθήκευσης είναι ιδανικό για τη φύλαξη και την ταξινόμηση των προσωπικών αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,21 €

LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ)

Το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ) είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας μεταμορφώσει. Η μοναδική φόρμουλα του διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το LILIA BLACK να σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο ομορφιάς και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μαγε
Τιμή 3,16 €

TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr

Η ανανεωτική γεύση της TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μέντας και δώστε στο χαμόγελό σας ένα ακαταμάχητο λάμψη. Αγοράστε τώρα την TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €

Arion food χυμός με 7 φρούτα 1lt

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των 7 διαφορετικών φρούτων σε κάθε γουλιά με τον Arion food χυμό 1lt. Μια εκλεκτή σύνθεση που θα σας φέρει ενέργεια και αναζωογόνηση κάθε φορά που το πίνετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,40 €

Fuze tea τσάι με ροδάκινο 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του νέου FUZE TEA ΜΑΥΡΟ σε γεύση Peach & Hibiscus. Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει με την εξωτική γεύση του. Απολαύστε το δροσερό, μείγμα μαύρου τσαγιού με γλυκές νότες ροδάκινου και ιβίσκους, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα τροπικό νησί. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γεύση του καλοκαιριού.

Τιμή 0,93 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού βύσσινο 450gr

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 5,46 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
Τιμή 8,75 €