• TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr
  • TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr

Η ανανεωτική γεύση της TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μέντας και δώστε στο χαμόγελό σας ένα ακαταμάχητο λάμψη. Αγοράστε τώρα την TRIDENT ORAL-B PEPPERMIND 17gr και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
40914
7622201135171
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΣΚΟΝΗ 950gr - (1+1 ΔΩΡΟ)

Αυτό το πλυντήριο αποσκληρυντικό ρούχων σκόνης 950gr θα κάνει τα ρούχα σας πιο μαλακά και απαλά από ποτέ. Η ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τις αλάτια και τις ασβεστικές ενώσεις από τα ρούχα σας, κρατώντας τα όμορφα και φρέσκα. Μην αφήνετε τις ατέλειες των σκληρών νερών να καταστρέψουν τα αγαπημένα σας ρούχα. Αποκτήστε το πλυντήριο αποσκληρυντικό ρούχων σκόνης τώρα και απολαύστε μαλακά και φρέσκα ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε
Τιμή 5,35 €

POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ)

Η POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ) είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με γεύση φρούτων του δάσους, αποτελεί το ιδανικό σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση και θρεπτική αξία. Απολαύστε τη μπάρα πρωτεΐνης POWER PRO PLUS και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ενέργειά σας!
Τιμή 1,98 €

Wella new wave gel 150ml no 5 ultra stong mess constructor

Το Wella new wave gel 150ml no 5 ultra strong mess constructor είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με την άκρως δυνατή κράτηση και το μοναδικό του εφέ, αυτό το gel σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ακαταμάχητο look που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα απλό πέτρινο!
Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Rex υπερλευκαντικο ρουχων 400gr,

Το Rex υπερλευκαντικό ρούχων 400gr της εταιρίας Rex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε λεκέ και αφήνει τα ρούχα σας άψογα λευκά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των ρούχων σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,37 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 10,24 €