• SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)
  • SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)

SEMPATI ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 5,5lit - (CK-110)

Ο κάδος απορριμάτων SEMPATI CK-110 5,5lit είναι ο τέλειος σύντροφος για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με μια χωρητικότητα 5,5 λίτρων, προσφέρει αρκετό χώρο για τα απορρίμματά σας, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του τον κάνει να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ οι λαβές στα πλάγια του διευκολύνουν τη μεταφορά του. Αποκτήστε τον SEMPATI CK-110 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την λειτουργικότητα που
37320
8696219343773
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΙΤΑ ΠΙΤΣΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 36cm - (1414)

Η σίτα πίτσας αλουμινίου 36cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας! Με τη σίτα αυτή, μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες πίτσες στον φούρνο του σπιτιού σας. Η ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και τέλειο ψητό φύλλο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας!
Τιμή 6,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Zwan luncheon meat χοιρινό 200gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Zwan λαντσιον μητ 200gr, χοιρινού της εταιρίας μας. Με εκλεπτυσμένη ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποικιλία των αρωμάτων που προσφέρει. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως μεζέ σε ένα τραπέζι γεμάτο λιχουδιές. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,79 €

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,23 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso decaf 16x7gr

Απολαύστε την απαλή γεύση του espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Bianchi dolce gusto decaf. Με μοναδικό άρωμα και εξαιρετική ποιότητα, αυτές οι κάψουλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τον καφέ σας χωρίς την παρουσία καφεΐνης.
Τιμή 5,11 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €
Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg
Περιορισμένη προσφορά!

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Κανονική τιμή 6,32 € Τιμή 6,10 €
  • -0,22 €
  • -0,22 €