• Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm
  • Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm

Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm

Αγοράστε τώρα τον καλύτερο κάδο απορριμμάτων με πεντάλ 100lit. Ιδανικός για το σπίτι σας, με μεγάλη χωρητικότητα και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε τον τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
37241
5203642136235
43,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (204)

Το πηρούνι γλυκού Hotelia (204) είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας εμπειρία στο τραπέζι ακόμα πιο ευχάριστη. Με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πηρούνι Hotelia θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,43 €

TOSHIBA LED E27 60W. NEUTRAL WHITE ΛΑΜΠΑ

Η TOSHIBA LED E27 60W. NEUTRAL WHITE ΛΑΜΠΑ είναι η ιδανική επιλογή για να φωτίσετε τον χώρο σας με φως υψηλής ποιότητας και φωτεινότητας. Με τη λάμπα αυτή, θα δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Αποκτήστε τώρα τη λάμπα TOSHIBA LED E27 60W. NEUTRAL WHITE και απολαύστε την εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία της εταιρίας TOSHIBA.
Τιμή 2,37 €

Velto μπλε λιπασμα 2kg κοκκωδεσ

Το Velto μπλε λιπάσμα 2kg κοκκώδες είναι η ιδανική λύση για τον κήπο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει την απόλυτη προστασία και θρέψη για τα φυτά σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ανάπτυξή τους. Αποκτήστε το Velto μπλε λιπάσμα 2kg κοκκώδες σήμερα και απολαύστε έναν υπέροχο και πλούσιο κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο χαμομήλι με αντλία 750ml

Αφρόλουτρο Χαμομήλι Παπουτσάνης 750ml με αντλία - Απολαύστε μια απαλή και αρωματική εμπειρία μπάνιου με το αφρόλουτρο Χαμομήλι Παπουτσάνης. Η μοναδική φόρμουλα με εκχύλισμα χαμομηλιού θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο αναζωογονητικός άρωμα θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια του Χαμομηλιού Παπουτσάνης!
Τιμή 2,45 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το χωρητικότητας 1 λίτρο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,70 €