• ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (204)  - 1
  • ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (204)  - 1

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (204)

Το πηρούνι γλυκού Hotelia (204) είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας εμπειρία στο τραπέζι ακόμα πιο ευχάριστη. Με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πηρούνι Hotelia θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
37902
5209800049515
0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml

Το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml είναι η ιδανική επιλογή για άνδρες που αναζητούν ένα απαλό και δροσερό after shave. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά το ευαίσθητο δέρμα μετά το ξύρισμα, προσφέροντας ανακούφιση και ενυδάτωση. Αποκτήστε την αίσθηση δροσιάς και προστασίας που χρειάζεστε με το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml.
Τιμή 5,79 €

TETRA ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΗ 32x21cm (1281)

Η πιατέλα TETRA παραλληλόγραμη διαστάσεων 32x21cm (1281) είναι ιδανική για να σερβίρετε τα πιο νόστιμα φαγητά σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και διαχρονική. Με το μοντέρνο της design θα δώσει ένα ξεχωριστό ύφος στο τραπέζι σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας!
Τιμή 11,48 €

POLYCLEAN ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 300gr

Η πάστα καθαρισμού POLYCLEAN θα κάνει τα προϊόντα σας να λάμψουν ξανά! Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές και λαμπερές. Μη διστάσετε, αποκτήστε την πάστα καθαρισμού POLYCLEAN τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Τιμή 2,14 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €