• ΜΠΩΛ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (Φ10xΥ9cm) - (3061)
  • ΜΠΩΛ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (Φ10xΥ9cm) - (3061)

ΜΠΩΛ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (Φ10xΥ9cm) - (3061)

Ένα μοναδικό και κομψό μπωλ σφυρήλατο, ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ. Με διαστάσεις 10x9cm, αυτό το μπωλ θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με αυτό το μοναδικό μπωλ σφυρήλατο!
36988
5209800071837
3,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar σοκολατακια μινι 300gr, γαλακτοσ

Τα Oscar σοκολατάκια μίνι 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση γάλακτος. Μικρά σε μέγεθος αλλά μεγάλα σε γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε βρει τον θησαυρό στο τέλος του ουράνιου τόξου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την απολαυστική γεύση γάλακτος και να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας πείνα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση των Oscar σοκολατακίων μί
Τιμή 5,21 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 12,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,38 €

Ήλιος σησάμι 100gr

Προσθέτει γεύση και εμφάνιση στο ψωμί, προστίθεται χαλαρά σε σαλάτες (με ξίδι ρυζιού, σόγια και σκόρδο), σωτέ λαχανικά, σπανάκι, κουνουπίδι και λαχανικά ατμού αλλά και σε μακαρονάδες.

Τιμή 1,22 €

Haribo ζελεδάκια berries με γεύση βατόμουρο 100gr

Τα Haribo ζελεδάκια berries είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιέχει διάφορα φρούτα του δάσους, όπως φράουλες, μούρα και βατόμουρα. Έχουν μια μαλακή υφή και γεμίζουν το στόμα με γεύση φρούτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια ζελεδάκια, ιδανικά για να τα απολαύσετε ως γλυκό σνακ ή σαν γλυκό κατάληλο για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε τα Haribo ζελεδάκια berries και ανακαλύψτε τη γεύση τους!

Τιμή 1,12 €

Halls καραμέλες μέλι & λεμόνι χωρίς ζάχαρη 32gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,75 €