• ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)  - 1
  • ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)  - 1

Zwan luncheon meat κοτόπουλο 200gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)! Απολαύστε την απαλή γεύση του κοτόπουλου σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την πλούσια θρεπτική του αξία. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και την παραδοσιακή συνταγή, το ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το γεύμα σας με μια εξαιρετική επιλογή!

36934
8714555001659
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive αφρος ξυρισματος 300ml πρασινο / μεντα

Το Palmolive αφρός ξυρίσματος 300ml πράσινο/μέντα είναι ο ιδανικός σύντροφος για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η φρέσκια μυρωδιά της μέντας θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο, ενώ παρέχει προστασία από τους ερεθισμούς. Αφήστε το Palmolive να σας συνοδεύσει καθημερινά στην περιποίηση σας και δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που αξίζετ
Τιμή 3,48 €

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 1kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 1kg είναι η τέλεια επιλογή για το επόμενο σας γεύμα! Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα σπαγγέτια που έχετε δοκιμάσει. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,16 €

Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ

Σερβιετάκια Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου. Κατάλληλα για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 1,58 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη προστασία ενάντια στην εφίδρωση και την κακοσμία. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μια αόρατη στρώση που διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να αφήνει ίχνη στα ρούχα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που σας προσφέρει το Dove deo spray advanced 150ml invisible dry και νιώστε σίγουροι όλη μέρα.
Τιμή 2,85 €

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών καστανό 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για τις ρίζες των μαλλιών. Καλύπτει άμεσα τα λευκά, στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο.

Ποσότητα επαρκής για έως 40 εφαρμογές.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ανάμεσα στις βαφές.

Τιμή 6,21 €

Mars σοκολάτα 51gr

Γεμιστή σοκολάτα με καραμέλα, απαλό νουγκά και επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,56 €