• Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124
  • Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124

Η Tns αντλία σαπουνιού 4 χρωμάτων VC-124 είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Με την ευκολία που προσφέρει στη χρήση και τα 4 χρώματα που διαθέτει, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει η Tns!
35202
5204558381474
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves

Το Wella new wave αφρός 200ml νο 3 curls & waves είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο ορισμένα και λαμπερά μπούκλες και κύματα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το φυσικό σας styling με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,30 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ LARGE (05-950-2995)

Η μεταλλική γλάστρα Large της Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με την ποιότητα και την αντοχή της μεταλλικής κατασκευής, αυτή η γλάστρα θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Διατίθεται σε 4 υπέροχα χρώματα που θα ταιριάξουν τέλεια με τον υπάρχοντα διακοσμητικό σας στυλ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας γλάστρα Large από την Tns και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τρ?

Τιμή 2,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 3.76 καστανό σκούρο σοκολατί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Oriental express νουντλς οικογενειακή μερίδα 375gr

Τα νουντλς που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Σε εύχρηστη, μοντέρνα συσκευασία των 5 μερίδων για να μαγειρέψουμε τις πιο νόστιμες ασιατικές και όχι μόνο συνταγές.

Ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα καθώς απαιτούν μόνο 4 λεπτά βράσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις ασιατικές συνταγές μας και τα Stir Fry. Δοκιμάστε τα ακόμη μόνα τους, ή με κάποια ασιατική σως.

Τιμή 3,63 €