• Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves  - 1
  • Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves  - 1

Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves

Το Wella new wave αφρός 200ml νο 3 curls & waves είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο ορισμένα και λαμπερά μπούκλες και κύματα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το φυσικό σας styling με ένα μόνο προϊόν!
32435
3614225677342
3,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΗΛΙΟΣ ΠΙΠΕΡΙ ΧΟΝΔΡΟ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ 50gr. - (ΦΑΚΕΛΟΣ)

Ηλιος πιπερι χονδρο αναμεικτο 50gr. - Φάκελος. Ανακαλύψτε τη γεύση του ήλιου και του πιπεριού σε ένα μοναδικό μείγμα που θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Με τη φρεσκάδα και την ποικιλία των αρωμάτων του, το Ηλιος Πιπερι Χονδρο Αναμεικτο θα γίνει η αγαπημένη μυστική πρώτη ύλη στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση του!
Τιμή 1,85 €

TESORI EAU DE TOILETTE LEGNO E PEPE 100ml

Η TESORI EAU DE TOILETTE LEGNO E PEPE 100ml είναι μια μοναδική μυρωδιά που συνδυάζει το άρωμα του ξύλου με την πικάντικη νότα του πιπεριού. Με ένα μόνο ψέμα, μπορείτε να ταξιδέψετε σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και εντυπωσιακές εμπειρίες. Αφεθείτε στη γοητεία του TESORI EAU DE TOILETTE LEGNO E PEPE 100ml και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μυρωδιάς.
Τιμή 4,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced beauty finish 150ml

Γράφοντας περιγραφές για το Dove deo spray advanced 150ml beauty finish, μπορείτε να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η απαλή του φόρμουλα προσφέρει προστασία ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ το απαλό άρωμά του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αρωματικοί. Αποκτήστε το Dove deo spray advanced 150ml beauty finish για να νιώσετε κάθε μέρα σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο!
Τιμή 2,85 €

Misko σπαγγέτι No10 1kg

Το Misko σπαγγέτι No10 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας συνταγές μακαρονιών. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία Misko, το σπαγγέτι αυτό θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το με την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 2,70 €

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα με το μαχαίρι Tramontina Dynamic Νο5 από την εταιρία Κύκλωψ. Η λεία λαβή ξύλινης υφής προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ασύγκριτη ποιότητα της λεπίδας διασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη απόδοση. Με το Tramontina Dynamic Νο5, η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος δημιουργίας γεύσεων και εμπειριών. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας μαγειρικές δραστηριότητες!
Τιμή 3,24 €

Durex προφυλακτικά jeans 3τεμ

Προφυλακτικά με ήπια λίπανση και ευκολοφόρετη φόρμα (easy-on) για να φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα.

Διαφανή, με σπερματοδόχο κατάληξη και λιπαντική επίστρωση.

Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 2,74 €

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €