• Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη
  • Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη

Μηλοκλεφτης μηλιτης 330ml μη επιστρεφομενη

Ο Μηλοκλέφτης μηλίτης 330ml είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων και αρωμάτων. Με τη φρεσκάδα του μήλου και την πλούσια γεύση του, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα μήλι κήπο, περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά της φύσης. Απολαύστε τον Μηλοκλέφτη μηλίτη 330ml και αφήστε τα αισθήματα να σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων.
33681
3830054841185
1,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σετ γαντια κηπου/εργασιας one size 32-950-0744

Τα γάντια κήπου/εργασίας Tns σε one size 32-950-0744 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εργασία στον κήπο. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και προσφέρουν άνεση και προστασία σε κάθε χρήση. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Tns, αυτά τα γάντια θα γίνουν ο αναπόσπαστος σύντροφος σας σε κάθε κήπο και εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κήπο!
Τιμή 0,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €

Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 250ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 έχει χωρητικότητα 250ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και είναι διαφανές, ώστε να είναι εύκολα ορατό το περιεχόμενό του. Ιδανικό για τη σερβιρισμα νερού και αναψυκτικών.

Τιμή 0,59 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού πορτοκάλι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,63 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €