• ΖΑΝΑΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ 2kg
  • ΖΑΝΑΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ 2kg

ΖΑΝΑΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ 2kg

50771
5201051001014
11,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (70+50τεμ ΔΩΡΟ)
Περιορισμένη προσφορά!

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (70+50τεμ ΔΩΡΟ)

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ της SEPTONA είναι το ιδανικό εργαλείο για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό σας. Με μια μόνο κίνηση, οι δίσκοι αφαιρούν απαλά το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή και ανανεωμένη. Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 1,69 € Τιμή 1,60 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €

ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 3D WHITE X2TEM

Η Oral B Οδοντόβουρτσα 3D White X2Tem είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά λευκά δόντια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D White, απομακρύνει αποτελεσματικά τις πιο ανθυγιεινές πλάκες και δίνει λάμψη στα δόντια σας. Απολαύστε την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας με την Oral B 3D White X2Tem. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης των δοντιών.
Τιμή 2,56 €
SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)
Περιορισμένη προσφορά!

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ της Septona είναι ο ιδανικός τρόπος για να απομακρύνετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ σας με ευκολία και άνεση. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφήνουν το δέρμα σας απαλό και καθαρό, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Αποκτήστε τώρα τα δίσκους ντεμακιγιάζ της Septona και απολαύστε την εμπειρία ενός αποτελεσματικού και απολαυστικού καθαρισμού προσώπου.
Κανονική τιμή 1,82 € Τιμή 1,76 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 4lt

Υγρό πιάτων με λιποδιαλυτική δράση και συμπυκνωμένη σύνθεση για πλύσιμο πιάτων και σκευών στο χέρι.

Παράγει πλούσιο αφρό και εμπεριέχει ευχάριστο άρωμα λεμόνι.

Περιέχει γλυκερίνη για απαλά χέρια. Δεν χαράζει τις επιφάνειες.

Τιμή 5,60 €

Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr της εταιρίας Luxe είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο μοσχάρι υψηλής ποιότητας, αυτό το πατέ θα κάνει τη γάτα σας να χορτάσει με γεύση και θρεπτικά συστατικά. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει τη γεύση της πολυτέλειας με τη Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr.
Τιμή 0,45 €

Mara κόκκινα φασόλια 400gr

Τα μαρα κόκκινα φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά φαγητά, όπως σούπες, σαλάτες, κοτόσουπες και πιάτα με ρύζι. Είναι ένα υγιεινό και νόστιμο φαγητό που μπορεί να προστεθεί στην διατροφή σας για πρόσθετη διατροφική αξία. Τα μαρα κόκκινα φασόλια 400gr μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με τρόφιμα ή σε super market.
Τιμή 0,95 €

Ποτηρι χαρτινο coffee roasters single wall 12οz-14oz 50τεμ

Ανανεωτικά και αρωματικά χαρμάνια καφέ που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης. Απολαύστε τον καφέ σας με την τέλεια θερμοκρασία και απολαύστε κάθε σταγόνα με αυτά τα υπέροχα ποτηράκια χαρτινα coffee roasters. Η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ!
Τιμή 1,69 €