• Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 1
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 2
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 3
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 4
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 5
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 6
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 1
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 2
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 3
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 4
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 5
  • Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml Φλώρινας - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦλώρινας

Φλώρινας βυσσινάδα αναψυκτικό 330ml

Η βυσσινάδα "Φλώρινας" σε συσκευασία 330ml είναι ένα δροσιστικό αναψυκτικό με την φυσική και αυθεντική γεύση του βυσσινιού.

9754
5205241000429
0,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η βυσσινάδα "Φλώρινας" σε συσκευασία 330ml είναι ένα δροσιστικό αναψυκτικό με την φυσική και αυθεντική γεύση του βυσσινιού. Η φρουτώδης γεύση της βυσσινάδας προσφέρει μια ευχάριστη απόλαυση και αναζωογονεί τις αισθήσεις. Με τη φυσική της γλύκα, αποτελεί μια ελαφριά και απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις των φρούτων. Απολαύστε τη βυσσινάδα "Φλώρινας" κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ανανεώσετε τον ουρανίσκο σας με μια γεύση που ξυπνά τις αισθήσεις.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Coca cola αναψυκτικό zero 8x330ml  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Coca cola αναψυκτικό zero χωρίς ζάχαρη 8x330ml

Η Coca Cola Zero 330ml σε συσκευασία 8 τεμαχίων είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις της αναψυκτικής αυτής. Με τη μοναδική της γεύση χωρίς ζάχαρη, σίγουρα θα σας καταπλήξει και θα σας δώσει την απαραίτητη δροσιά σε κάθε σας στιγμή. Απολαύστε την Coca Cola Zero 330ml σε κάθε σας εμπειρία και αφεθείτε στη μαγεία της απόλαυσης!
Κανονική τιμή 6,82 € Τιμή 6,46 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Βίκος cola 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό COLA με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 2,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες καλαμποκιού 10τεμ 820gr

Γευστικές πίτες καλαμποκιού Καραμολέγκος, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού σε κάθε μπουκιά. Με 10 τεμάχια και συνολικό βάρος 820gr, η συσκευασία αυτή είναι ιδανική για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αποκτήστε τις πίτες Καραμολέγκος τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,54 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,17 €

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,38 €