• Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml portofino
  • Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml portofino

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml portofino

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml Portofino θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα όλη μέρα. Αφήστε το άγγιγμά του να σας αγκαλιάσει με την απαλή του αίσθηση και το αναζωογονητικό άρωμά του. Κάντε την καθημερινή σας περιποίηση ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία με το Lenor Portofino.
33622
8006540891858
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πατακι μπανιου 35x50cm 32-950-1268

Ανανεωτικό πατάκι μπάνιου 35x50cm από την Tns, ιδανικό για να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και στυλ στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι απαλό στην αφή και προσφέρει άνεση στα πόδια σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και αντιολισθητική επιφάνεια, αποτελεί μια πρακτική και στυλάτη επιλογή για κάθε μπάνιο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,07 €

Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο

Αποκτήστε τώρα το σετ καρό πετσέτες κουζίνας Tns, το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με δύο λαμπερά κόκκινα και λευκά πετσετάκια 40x60cm, θα προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Πρακτικές και ευρύχωρες, αυτές οι πετσέτες είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό!
Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt

Η Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt είναι ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία για τα χέρια. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφήνει ξηρότητα. Με την Farcom activel plus λοσιόν, οι χρήστες θα αισθανθούν την απόλυτη φρεσκάδα και προστασία κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού χεριών!
Τιμή 11,84 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ σκουριά & αποσμητικό 50ml

Η λύση για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα αποτελεσματικό αποσμητικό και αφαιρετικό λεκέ σκουριάς σε ένα προϊόν! Αποκτήστε το Dr. Beckmann Διαβολάκος του Λεκέ Σκουριά & Αποσμητικό 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Dr. Beckmann τώρα!
Τιμή 3,12 €

Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και υψηλής ποιότητας συστατικά, θα κερδίσει την αγάπη της γάτας σας από την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση και η θρεπτική αξία των sticks Whiskas θα κάνουν τη γάτα σας να αισθάνεται περιποιημένη και ευχαριστημένη. Αγοράστε τώρα τα Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr και προσφέρετε στη γάτα σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,55 €
Lux αφρόλουτρο clarming peony 560ml Lux αφρόλουτρο clarming peony 560ml
Περιορισμένη προσφορά!

Lux αφρόλουτρο clarming peony 560ml

Το Lux αφρόλουτρο clarming peony 560ml είναι η απόλυτη αισθησιακή εμπειρία που χρειάζεσαι στο μπάνιο σου. Με το μοναδικό άρωμα του peony, θα νιώσεις όπως ποτέ άλλοτε. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σου απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αφρώδης υφή του χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση και απολαύστε την πολυτέλεια του Lux clarming peony αφρόλουτρου.
Κανονική τιμή 3,02 € Τιμή 2,91 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt

Η Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σύνθεση που συνδυάζει το ξύδι και το μήλο, καθαρίζει αποτελεσματικά και απολυμαίνει επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και φρέσκες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 1,76 €