• ΑΘΩΣ COTTON BUDS 100TMX BAMBOO
  • ΑΘΩΣ COTTON BUDS 100TMX BAMBOO

ΑΘΩΣ COTTON BUDS 100TMX BAMBOO

48229
5214002792046
0,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι αλουμινιου 50τεμ νo 131

Το καπάκι αλουμινίου 50 τεμάχια νο 131 είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, αυτό το καπάκι είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσφέρει εξαιρετική προστασία στα προϊόντα σας. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση, θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη
Τιμή 3,80 €

ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ OPERA ΣΧΕΔΙΟ 3x250ML

Σφηνοπότηρο της εταιρείας RCR, το οποίο αποτελεί το μικρότερο είδος ποτηριού. Τα σφηνοπότηρα είναι σχεδιασμένα για τελείως απλή χρήση, και δεν προσφέρουν την ευκαιρία να να απολαύσει κανείς περίπλοκες νότες ή γεύσεις. Γι αυτό το λόγο δεν ενδείκνυται η κατανάλωση ποτών με πολλά αρώματα και γεύσης, αλλά είναι κατάλληλο για απλά ποτά, που καταναλώνονται γρήγορα.

• Είναι κρυστάλλινο και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχει την τάση να διαθλά το φως, κάνοντας το περιεχόμενο του να δείχνει πιο φωτεινό. Επίσης, παρέχει υψηλό ηχητικό αποτέλεσμα όταν πραγματοποιούνται μικρές κρούσεις. Όμως αποτελεί μία πιο ακριβή επιλογή σε σχέση με το γυαλί, ενώ παράλληλα παρουσιάζει μεγαλύτερη ευαισθησία σε φθορές.

Χρώμα: Διάφανο

Τιμή 1,43 €

Χαρτ/λες αβ ιχθυοπωλειου 2000gr, 10kg

Το χαρτ/λες αβ ιχθυοπωλείου 2000gr, 10kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών! Με φρέσκο, πλούσιο σε γεύση ψάρι από την αγορά μας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση θαλασσινών στο σπίτι σας - αγοράστε τώρα!
Τιμή 23,68 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με φυστικοβουτυρο 5x42gr 10bars

Απολαύστε τη νόστιμη γεύση των Nature Valley τραγανών μπάρων βρώμης με φυστικοβούτυρο! Με 5 συσκευασίες των 42γρ και συνολικά 10 μπάρες, αυτό το προϊόν θα σας κατακτήσει με την πλούσια γεύση και την θρεπτική του αξία. Απολαύστε το ως ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, και απολαύστε την ενέργεια που σας προσφέρει!
Τιμή 3,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα choco strawberry με φράουλα 150gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Παπαδοπούλου μπισκότων choco strawberry με φράουλα 150gr. Ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση της φράουλας και την εκλεπτυσμένη πινελιά της σοκολάτας. Αφήστε τα γευστικά σας ένστικτα να οδηγήσουν την απόλαυση σε νέα επίπεδα με αυτό το αγαπημένο γλυκό.
Τιμή 2,16 €

Pedigree πατέ σκυλοτροφή με κοτόπουλο & μοσχάρι 300gr

Η Pedigree πατέ σκυλοτροφή με μοσχάρι και κοτόπουλο 300gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και μια μοναδική συνταγή που προάγει την υγεία και την ευεξία του σκύλου σας, το Pedigree πατέ θα τον κάνει να λατρέψει κάθε μπουκιά. Αγοράστε το τώρα και προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας μια νόστιμη εμπειρία γεύσης και ισορροπημένης διατροφής. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το

Τιμή 2,13 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές σε sticks 100x2gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση.

Τιμή 14,29 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €