• Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο
  • Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο

Αποκτήστε τώρα το σετ καρό πετσέτες κουζίνας Tns, το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με δύο λαμπερά κόκκινα και λευκά πετσετάκια 40x60cm, θα προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Πρακτικές και ευρύχωρες, αυτές οι πετσέτες είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό!
27441
5204558395594
2,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ KRAFT (SINGLE WALL) (8οz) - (50τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Kraft (Single Wall) (8oz) - (50τεμ.) είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ ή το ρόφημά σας. Με την κομψή σχεδίασή του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία ποτίσματος. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση, χωρίς να σκεφτείτε για την κατάλληλη συσκευασία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή του ημέρας σας!
Τιμή 1,27 €

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (BLACK)

Το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων σε μεγάλη συσκευασία 2,80 λίτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της πάντα καθαρά και φρέσκα. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια πολυτελή εμφάνιση στο πλυντήριο σας, ενώ η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά του θα σας εντυπωσιάσουν. Αφήστε το Persil να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε πάντα καθαρά και αρωματικά ρούχα, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Α
Τιμή 10,36 €

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 306 ΤΕΡΑΚΟΤΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 306 ΤΕΡΑΚΟΤΑ είναι ένα μοναδικό πιάτο που θα φωτίσει το τραπέζι σας με το εκπληκτικό του design και την υψηλή ποιότητα κεραμικού υλικού. Κάθε δείπνο θα μετατραπεί σε μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσης και αισθητικής με αυτό το μοναδικό πιάτο. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 306 ΤΕΡΑΚΟΤΑ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την κομψότητα που προσφέρει.
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η απόλυτη απόλαυση για τον ουρανίσκο σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή υφή της σαντιγύ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε καφέ, κέικ ή γλυκά για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr και ανακαλύψτε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 2,75 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,98 €

Felce azzurra αφρόλουτρο νάρκισσος 650ml

Αρωματικό αφρόλουτρο σώματος με νότες από νάρκισσο, βανίλια και πατσουλί. Καθαρίζει απαλά το δέρμα και το αφήνει αρωματισμένο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,77 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα κοτόπουλο 400gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε κονσέρβα.

- Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών.

- Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ευγενείς πρωτεΐνες.

Σύνθεση: Κρέας και παράγωγα κρέατος (Κοτόπουλο ελάχιστο 10% - γαλοπούλα ελάχιστο 10%), δημητριακά, άλατα μετάλλων.

Τιμή 0,70 €

Φάκελος κουμπί Α4 πράσινος

Αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την οργάνωση σας με τον πράσινο φάκελο κουμπί Α4. Με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο φάκελος θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε στο γραφείο σας!
Τιμή 0,40 €