• Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 1
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 2
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 3
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 4
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 5
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 6
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 1
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 2
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 3
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 4
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 5
  • Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt

Η Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt είναι ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία για τα χέρια. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφήνει ξηρότητα. Με την Farcom activel plus λοσιόν, οι χρήστες θα αισθανθούν την απόλυτη φρεσκάδα και προστασία κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού χεριών!
13106
5202663196600
12,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

  • Καταπολεμά το 99,99% των βακτηρίων και μυκήτων.
  • Απολυμαντικό χεριών, υγιούς δέρματος και επιφανειών για την καταπολέμηση Βακτηρίων, Μυκήτων & Ιών με έλυτρο.
  • Κατάλληλο για το ευρύ κοινό & επαγγελματίες χρήστες.
  • ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
  • EN14476 Καταπολεμά τουλάχιστον το 99.99% των ιών με έλυτρο, όπως Κορονοϊό
  • ΕΝ 1650 Καταπολεμά το 99.99% των ζυμομυκήτων και μυκήτων
  • ΕΝ 1276 Καταπολεμά το 99.999% των βακτηρίων
  • EΝ 1500 Έλεγχος υγιεινής πλύσης χεριών
  • EN 13697 Έλεγχος απολυμαντικής δράσης σε επιφάνειες χωρίς πόρους

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OLYSEE ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 50ml

Το OLYSEE ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ 50ml είναι η ιδανική λύση για την ασφάλεια και την υγιεινή σας! Με τη μοναδική του σύνθεση, προστατεύει τα χέρια και τις επιφάνειες από μικρόβια και βακτήρια, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Αποκτήστε το OLYSEE ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε στιγμή!
Τιμή 0,68 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις μικρές σας καθημερινές περιπέτειες. Με ειδική φόρμουλα που προστατεύει από τα βακτήρια, είναι ο μπαμπούλας που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Ελαφριά, εύχρηστα και με απαλή υφή, τα Septona μαντηλάκια είναι η τέλεια επιλογή για τη φροντίδα και την υγιεινή των παιδιών σας. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή χωρίς ανη
Τιμή 0,26 €

Wet Hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 72τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,83 €

Μέγα αντισηπτική λοσιόν με 70% αιθυλική αλκοόλη 100ml

Η Μέγα αντισηπτική λοσιόν με 70% αιθυλική αλκοόλη 100ml είναι η ιδανική λύση για να προστατευτείτε από ιούς και μικρόβια. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη, αυτή η λοσιόν εξαλείφει τα βακτήρια και τους ιούς με αποτελεσματικό τρόπο. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με τη Μέγα αντισηπτική λοσιόν, το απαραίτητο προϊόν για κάθε σπίτι και κάθε τσάντα. Αποκτήστε την τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς όπου κι αν βρίσ?
Τιμή 2,55 €

Farcom arlem αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών με αντλία 1lt

Το Farcom arlem gel καθαρισμού χεριών 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και προστατευμένα από μικρόβια και βακτήρια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το Farcom arlem gel τώρα και απολαύστε καθαρά και απαλά χέρια όλη μέρα!
Τιμή 4,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 800ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 3,07 €

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,73 €

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 1lt

Ο υπεραποτελεσματικός αφρός του Cillit Bang καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Αφαιρεί γρήγορα λεκέδες φαγητού, καμμένες τροφές, βρωμιές ακόμα και τα πιο επίμονα λίπη από τις βασικές επιφάνειες εντός και εκτός του σπιτιού. Χάρη στα ισχυρά επιφανειοδραστικά του, η φόρμουλά του είναι 2 φορές πιο απολιπαντική (σε σχέση με την προηγούμενη φόρμουλα), για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι.

Τιμή 4,03 €

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές avon tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Avon Tumbler 280ml της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και διαφανές σχεδιασμό τους, θα φωτίσουν κάθε τραπέζι και θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Απολαύστε το πότο σας με στυλ και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα και αντοχή που προσφέρουν τα ποτήρια Avon Tumbler. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνειν!
Τιμή 2,68 €