• Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg
  • Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg

Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg

Η χαρτοκρεπωλείου Αβάνα 2 χρ 50x70cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία του κρεοπωλείου. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα κρεατικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Αγοράστε τώρα!
33554
3355433554
26,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pampers pants νο 4 25τεμ 9-15kg

Τα Pampers pants νο 4 25τεμ 9-15kg είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, το προϊόν αυτό θα κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας την καλύτερη περιποίηση με τα Pampers pants!
Τιμή 8,99 €

Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24

Η βουρτσα υποδηματων Κυκλωψ νο 24 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη φροντίδα των παπουτσιών σας. Με τις απαλές τρίχες της, αφαιρεί αποτελεσματικά το λάσπη και τη βρωμιά, διατηρώντας τα υποδήματά σας πάντα καθαρά και φρέσκα. Η εργονομική λαβή της κάνει τη χρήση της άνετη και εύκολη. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη φροντίδα των παπουτσιών σας με την ποιότητα της Κυκλωψ!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια sour tubes 90gr

Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TUBES 90GR ΕΛ. Με την τέλεια ισορροπία γλύκου και ξινού, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κατακτήσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους για ακόμα περισσότερη απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TUBES!
Τιμή 0,84 €

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks citronella 100ml

Δημιουργήστε ένα ατμοσφαιρικό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας με το αρωματικό χώρου Sweet Home με sticks citronella 100ml. Αφήστε το άρωμα της citronella να σας ξεσηκώσει και να σας χαλαρώσει ταυτόχρονα, δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Οι sticks citronella θα δώσουν μια διακριτική νότα φρεσκάδας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, κάνοντας τον χώρο σας ακόμα πιο ελκυστικό. Απολαύστε την εμπειρία του Sweet Home και απολαύστε τον χώρο σας με έν?
Τιμή 3,53 €

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Τιμή 4,98 €