• PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 4x100gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΑΡΝΙ)
  • PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 4x100gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΑΡΝΙ)

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 4x100gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΑΡΝΙ)

47614
8410136003479
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MOUFFLON ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ 250ML

Το MOUFFLON ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ 250ML είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές κατσαρίδες στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, εξαφανίζει άμεσα το πρόβλημα και δημιουργεί ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον. Μην αφήνετε τις κατσαρίδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το MOUFFLON ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ 250ML τώρα και απολαύστε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον.
Τιμή 2,19 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (16οz) (SINGLE WALL) - (50τεμ.)

Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση με το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Time! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 16oz, αυτό το ποτήρι θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απολαύστε τον καφέ σας με την απόλυτη ευχαρίστηση και άνεση, χωρίς να σκεφτείτε για την καθημερινή ταλαιπωρία του πλύσιμο των κούπων. Απλά απορρίψτε το ποτήρι μετά τη χρήση και απολαύστε την άνεση της ανακύκλωσης. Αποκτήστε τώρα το Coffee Time ποτήρι
Τιμή 2,18 €

Toshiba λαμπα led σφαιρικη α70 e27 15w 3000k

Η Toshiba λάμπα led σφαιρική Α70 E27 15W 3000K προσφέρει φωτεινότητα και απόδοση που ξεχωρίζουν. Με την προηγμένη τεχνολογία LED, απολαμβάνετε μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας. Η χρωματική θερμοκρασία 3000K δημιουργεί μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Αποκτήστε την Toshiba λάμπα led σφαιρική Α70 E27 15W 3000K για να αναβαθμίσετε τον φωτισμό σας με στυλ και αξιοπιστία.
Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €

Pitatakia με πίτσα 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,16 €