• Jumbo chips πατατάκια κυματιστά mexican chili 280gr
  • Jumbo chips πατατάκια κυματιστά mexican chili 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOhonos snacks

Jumbo chips πατατάκια κυματιστά mexican chili 280gr

49554
5204193845072
2,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή των τσιπς, θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με salsa και guacamole για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 4,99 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 35gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 0,51 €

Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για να απολαύσετε. Τα chips κυματιστά προσφέρουν την τέλεια συνδυασμένη γεύση του τραγανού πατατάκιου με την αρωματική ρίγανη.

Τιμή 2,16 €

Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr

Το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμή γεύση του. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση της ποπ κορν και την απουσία γλουτένης, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,56 €

Santa Maria tortilla chips με αλάτι 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με αλάτι 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή τους υφή και τη γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με αγαπημένες dip σάλτσες και δημιουργήστε το τέλειο σνακ για κάθε περίσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Santa Maria!
Τιμή 4,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ

Το Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου και το εύκολο στη χρήση καπάκι, θα μπορείτε να μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό σκεύος για την κουζίνα σας!
Τιμή 1,15 €

Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm

Η Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία της. Η εύκολη χρήση και η ακρίβεια στο κόψιμο της πίτσας κάνουν την εμπειρία του φαγητού ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα την Estia ρόδα κοπής πίτσας και απολαύστε την τέλεια πίτσα κάθε φορά!
Τιμή 2,67 €

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €