• Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg
  • Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg

Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και την πρακτικότητα των χαρτικών κραφτ καφέ ατύπωτων 9x19cm 10kg. Ιδανικά για κάθε χρήση, αυτά τα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη ζωή σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε σήμερα!
33072
3307233072
30,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ

Η Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα των παιδιών σας με έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο. Με αυτές τις κρεμάστρες, τα ρούχα θα είναι πάντα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το χαρούμενο και παιχνιδιάρικο design τους θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν παιδικής κρεμ
Τιμή 1,32 €

Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας

Η Practic καλλυμα προστασίας για την λεκάνη τουαλέτας είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Practic καλλυμα προστασίας θα προστατέψει την λεκάνη της τουαλέτας σας από γρατζουνιές και φθορές, διατηρώντας την πάντα καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το Practic καλλυμα προστασίας σήμερα και απολαύστε μια άνετη και υγιεινή εμπειρία στην τουαλέτα σας!
Τιμή 1,53 €

Tns φωτακι νυκτος d2321

Το Tns φωτάκι νυκτός d2321 είναι η τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και το απαλό φως που εκπέμπει, θα δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξεκούραση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns φωτάκι νυκτός d2321 για το σπίτι σας σήμερα!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586

Η Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Η ειδική τεχνολογία της βούρτσας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερά και υγιή μαλλιά με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 σήμερα και απολαύστε τα άμεσα αποτελέσματα!
Τιμή 4,27 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white 100ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Advanced White σε συσκευασία 100ml προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για τη στοματική υγεία σας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να παρέχει προηγμένη προστασία και καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να διατηρήσει τη λευκότητα των δοντιών σας.

Τιμή 1,58 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €