• Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 1
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 2
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 3
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 4
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 5
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 6
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 1
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 2
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 3
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 4
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 5
  • Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας Practic - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας

Η Practic καλλυμα προστασίας για την λεκάνη τουαλέτας είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Practic καλλυμα προστασίας θα προστατέψει την λεκάνη της τουαλέτας σας από γρατζουνιές και φθορές, διατηρώντας την πάντα καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το Practic καλλυμα προστασίας σήμερα και απολαύστε μια άνετη και υγιεινή εμπειρία στην τουαλέτα σας!
22325
5203399100015
1,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk φαγητοδοχειο στρογγυλο με λαβη 2lt

Το Sterk φαγητοδοχείο στρογγυλό με λαβή 2lt της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Με μια χωρητικότητα 2 λίτρων, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να μεταφέρετε τα γεύματά σας στη δουλειά, στο σχολείο ή σε μια εκδρομή. Η λαβή του κάνει εύκολο τον χειρισμό και τη μεταφορά, ενώ η ποιότητα κατασκευής του εγγυάται ότι θα το απολαμβάνετε για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το Sterk φαγητοδοχείο στ?
Τιμή 1,43 €

Maestri συνδετηρας romaclip νο 4 100x10τεμ

Ο συνδετήρας Maestri Romaclip νούμερο 4 είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν θα απογοητευτείτε. Αγοράστε τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη διαφημιστική επιτυχία για το επόμενο έργο σας!
Τιμή 4,43 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065

Το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065 είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την παρουσίαση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις GN1/3 και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το δοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το πρακτικό και κομψό δοχείο!
Τιμή 4,55 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml - (ΑΡΩΜΑ ΠΟΥΔΡΑΣ)

Το PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml - (ΑΡΩΜΑ ΠΟΥΔΡΑΣ) είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα της επιδερμίδας των παιδιών. Με το αρωματικό άρωμα πούδρας, το σαμπουάν αυτό προσφέρει μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά των παιδιών. Αποκτήστε το PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και δώστε στα παιδιά σας τη φροντίδα που αξίζο
Τιμή 5,16 €

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΧΝΟΥΔΙ ΜΟΥΣΑΜΑ (140x140cm)

Ανανεωτικός, μοντέρνος, προστατευτικός, ποιοτικός, μοναδικός, στιλάτος, απαλός, ανθεκτικός, ζεστός, πρακτικός, εντυπωσιακός, ευέλικτος, εύκολος στον καθαρισμό, ιδανικός για κάθε χώρο, αναβαθμίζει τη διακόσμηση, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τραπεζομάντηλο χνουδωτό μουσαμά!
Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού κεράσι 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €

Ζωγράφος μαρμελάδα βύσσινο με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €