• PYROX ΕΝΤ/ΚΕΣ ΤΑΜΠΛ.
  • PYROX ΕΝΤ/ΚΕΣ ΤΑΜΠΛ.

PYROX ΕΝΤ/ΚΕΣ ΤΑΜΠΛ. 60ΤΜΧ (30+30 ΔΩΡΟ)

48676
5201314165156
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ολυμπος ταχινι 300gr, ολικης αλεσησ

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Ολυμπού ταχίνι 300gr, ολικής άλεσης. Ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του. Απολαύστε το σε σαλάτες, σούπες ή ως υγιεινό σνακ. Αποκτήστε τον Ολυμπό ταχίνι 300gr τώρα και αναβαθμίστε τη διατροφή σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 3,44 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Το LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε οικογένεια! Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σας, κρατώντας τα απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως, ενώ η βολική συσκευασία του κάνει το LIPOSAN 4,8G CLASSIC ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το LIPOSAN 4,8G CLASSIC και να φροντίσετε τα χείλη σας με τον καλύτ?
Τιμή 2,22 €

SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΚΟΚΚΙΝΟ

Το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΚΟΚΚΙΝΟ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Με την εξαιρετική ποιότητα και την εύκολη χρήση του, το SWAN ΦΙΛΤΡΑKI ΚΟΚΚΙΝΟ θα σας προσφέρει τον τέλειο καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του καφέ στο σπίτι σας!
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No336 Δ:45 Υ:37 LT:31

Η κεραμική γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Με τις διαστάσεις Δ:45 Υ:37 LT:31, αυτή η γλάστρα teracotta θα δώσει μια μοναδική αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα Κύκλωψ είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει τα φυτά σας φρέσκα και όμορφα. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,06 €

Viva χυμός με φράουλα 1lt

Φρουτοποτό της εταιρείας Viva από φράουλα. Παρασκευάζεται είτε από αυτούσιους χυμούς φρούτων είτε με αραίωση χυμών με νερό είτε με προσθήκη σακχάρων.

Τιμή 1,39 €

Chupa chups xxl playlist γλειφιτζούρι 25x29gr

Το Chupa Chups XXL Playlist γλειφιτζούρι είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας! Με 25 διαφορετικές γεύσεις σε μια συσκευασία, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς γλειφίζετε αυτό το νόστιμο γλειφιτζούρι! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία με το Chupa Chups XXL Playlist!
Τιμή 12,36 €

Jannis μαντολάτο με φυστίκια 70gr

  • Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Χωρίς γαλακτοκομικά
  • Πηγή ενέργειας
  • Ολόκληροι καρποί
  • Απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
Τιμή 0,89 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή του χάρτινου double wall design, αυτά τα ποτήρια είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,76 €