• Tesori αρωμα 100ml hammam
  • Tesori αρωμα 100ml hammam

Tesori αρωμα 100ml hammam

Το Tesori αρωμα 100ml hammam είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του hammam. Με την αρωματική του σύνθεση, θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.
32762
8008970005614
4,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ευρηκα sensitive υγρο απορρυπαντικο 1,5lt 54μεζ, -4,00€

Το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό 1,5lt 54μεζ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των ρούχων σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό και να ανανεώσετε την εμφάνιση των ρούχων σας!
Τιμή 10,47 €

SPLASH DIPPER ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΞΙΝΗ ΣΚΟΝΗ 50gr. (3 ΓΕΥΣΕΙΣ)

Αυτό το μοναδικό ποτήρι με γλειφιτζούρι και ξινή σκόνη 50gr. θα σας μαγέψει με τις τρεις διαφορετικές γεύσεις που προσφέρει. Απολαύστε την εμπειρία της γεύσης και αισθητικής που σας προσφέρει το SPLASH DIPPER και ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο γεύσεων. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο!
Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαίδων τσουρεκάκι 80gr

Το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή αρτοποιία στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση του τσουρεκιού και την τραγανή υφή του, το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 1,04 €

Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Το Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νότα γλυκιάς γεύσης στα γλυκά σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας, θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμη πιο γευστικές και ελκυστικές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 0,63 €

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,19 €

Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml

Η Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml θα σας χαρίσει την απαλή αίσθηση που επιθυμείτε και θα δώσει λάμψη στα νύχια σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 2,77 €