• SPLASH DIPPER ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΞΙΝΗ ΣΚΟΝΗ 50gr.
  • SPLASH DIPPER ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΞΙΝΗ ΣΚΟΝΗ 50gr.

SPLASH DIPPER ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΞΙΝΗ ΣΚΟΝΗ 50gr. (3 ΓΕΥΣΕΙΣ)

Αυτό το μοναδικό ποτήρι με γλειφιτζούρι και ξινή σκόνη 50gr. θα σας μαγέψει με τις τρεις διαφορετικές γεύσεις που προσφέρει. Απολαύστε την εμπειρία της γεύσης και αισθητικής που σας προσφέρει το SPLASH DIPPER και ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο γεύσεων. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο!
41337
4260332191838
1,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καλοψημένου κρέατος. Με το μήκος των 22.70cm και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε το κρέας σας με άνεση και ακρίβεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση του riviera θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera τώρα και απολαύστε τις απολαύσεις του κρέατος όπως ποτέ άλλοτε!
Τιμή 1,60 €

Miglior γατοτροφη κονσερβα 405gr κοτοπουλο & γαλοπουλα

Η Miglior γατοτροφή κονσέρβα 405gr κοτόπουλο & γαλοπούλα της εταιρίας Morando Miglior είναι μια υψηλής ποιότητας τροφή που προσφέρει στη γάτα σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια ισορροπημένη διατροφή. Με φρέσκα κομμάτια κοτόπουλου και γαλοπούλας, αυτή η γατοτροφή θα ικανοποιήσει τις γευστικές προτιμήσεις της γάτας σας και θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την υγεία της. Προμηθευτείτε τη Miglior γατοτροφή κονσέρβα τώρα και προσφέρετε στ?
Τιμή 0,64 €

RIZLA ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΑΣΗΜΙ

Το RIZLA ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΑΣΗΜΙ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καπνίσματος. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας RIZLA, αυτό το τσιγαρόχαρτο θα σας προσφέρει μια απολαυστική και ομαλή εμπειρία καπνίσματος. Η ασημί απόχρωση του χαρτιού προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση στα τσιγάρα σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το κάπνισμα με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 0,29 €

ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ - (SPIDERMAN) (508143)

Το ΑΥΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ - (SPIDERMAN) (508143) είναι το τέλειο δώρο για κάθε φαν του Spiderman! Με μια ποικιλία από αξεσουάρ και ανακαλύψεις μέσα σε κάθε αυγό, το παιχνίδι είναι γεμάτο διασκέδαση και εκπλήξεις. Αγοράστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία με τον αγαπημένο σας υπερήρωα!
Τιμή 1,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 26x17x26cm 250τεμ

Αυτές οι τσάντες χάρτινες κραφτ καφέ είναι μια ανθεκτική, ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη μεταφορά αντικειμένων και τη συσκευασία προϊόντων.

Τιμή 20,46 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €

Batiste dry shampoo fresh 200ml

Το Batiste dry shampoo fresh 200ml της εταιρίας Batiste είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και αφήνει τα μαλλιά σας φρέσκα και αναζωογονημένα. Αποκτήστε άμεσα αίσθηση καθαριότητας και ανανέωσης με το Batiste dry shampoo fresh 200ml!
Τιμή 3,95 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές χωρίς γλουτένη 250gr

Ανακαλύψτε τον νέο NESCAFÉ GOLD Cappuccino.Ένας συνδυασμός κόκκων ποικιλίας Arabica καλλιεργημένων σε μεγάλο υψόμετρο και κόκκων ποικιλίας Robusta που δίνουν πλούσια και μεστή γεύση στο ρόφημα, ενώ το πλούσιο σε γεύση γάλα προσδίδει βελούδινη κρέμα, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία καφέ.

Με την ποσότητα της συσκευασίας μπορείτε να φτιάξετε 17-20 μερίδες.

Τιμή 6,61 €