• Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr
  • Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Το Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νότα γλυκιάς γεύσης στα γλυκά σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας, θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμη πιο γευστικές και ελκυστικές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
24071
5202097010091
0,63 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης μίγμα για μιλφέιγ 532gr

Απολαύστε την ανάλαφρη και φίνα γεύση του μιλφέιγ Γιώτης. Τα τραγανά φύλλα μιλφέιγ συνδυάζονται μοναδικά με τη λαχταριστή κρέμα μιλφέιγ και τη σαντιγί garni.

Τιμή 7,57 €

Morfat σαντιγύ σε μεταλλικό κουτί 250gr

Η Morfat Creamy αποτελείται από άπαχο γάλα, φυτικά λιπαρά και δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα & συντηρητικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και η κρέμα γάλακτος, εύκολα και γρήγορα, για την παρασκευή γλυκών αλλά και αλμυρών συνταγών.

Τιμή 2,36 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση βανίλια 428gr

Μείγμα για σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία.

Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 3,57 €

Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η τελεία προσθήκη στη γεύση και την απόλαυση των γλυκών σας δημιουργιών. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή, κρεμώδη υφή της, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αφήστε τη Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση.
Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε σας γεύμα. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε δυνατή γεύση ακόμη πιο νόστιμη. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμη και σαν dressing σε σαλάτες. Αγοράστε τώρα την Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,27 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €