• ΚΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤ/ΤΑ AIRLAID ΦΑΚΕΛΟΣ 1Φ (33x40cm) - (75τεμ.) (ΛΕΥΚΟ)
  • ΚΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤ/ΤΑ AIRLAID ΦΑΚΕΛΟΣ 1Φ (33x40cm) - (75τεμ.) (ΛΕΥΚΟ)

ΚΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤ/ΤΑ AIRLAID ΦΑΚΕΛΟΣ 1Φ (33x40cm) - (75τεμ.) (ΛΕΥΚΟ)

50257
520411400902
5,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miss sandy κρεμοσαπουνο αντλια 300ml

Ανανεωτικό και αρωματικό κρεμοσάπουνο Miss Sandy, με αντλία 300ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα. Η απόλυτη επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 0,96 €

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με το πλαστικό γλαστράκι Νο15 με φυτό! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα, αυτό το γλαστράκι θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αγοράστε το τώρα και δημιουργήστε έναν μοναδικό και ζωντανό κήπο που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη!
Τιμή 3,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αφρόλουτρο men amazonia spirit 250ml

Το Fa men αφρόλουτρο amazonia spirit 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική αίσθηση και ενέργεια. Αφήστε το αρρενωπό άρωμα του να σας ανανεώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος με το Fa men αφρόλουτρο amazonia spirit 250ml.
Τιμή 1,64 €

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 2,78 €

Agrino φακές ψιλές 500gr

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φώσφορο και μαγγάνιο, οι ελληνικές Φακές Ψιλές Agrino, εκτός του ότι είναι θρεπτικές, αποτελούν και εγγύηση για ένα νόστιμο γεύμα.

Τιμή 2,12 €

Λουμίδης ελληνικός καφές σκούρος 96gr

Το χαρμάνι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Σκούρος είναι ίδιο με εκείνο του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Παραδοσιακός, αλλά περισσότερο καβουρδισμένο.

Για την παραγωγή του χρησιμοποείται ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 2,48 €