• Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ
  • Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ

Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ

Ανανεωτικός δυόσμος από την Ινδία, με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Απολαύστε τον σε κάθε τσάι σας και αναζωογονηθείτε με τη φρεσκάδα του. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
32659
5201861060072
0,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ PINK GRAPEFRUIT SODA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζωηρό και φρουτώδες άρωμα ροζ γκρέιπφρουτ με αναζωογονητική αίσθηση ανθρακούχου νερού. Αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε αμέσως. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, απολαύστε μια απαλή εμπειρία vaping που θα σας καθηλώσει.
Τιμή 6,75 €

Φαιδων πλεξουδακια 350gr, πορτοκαλι

Τα Φαιδων πλεξουδάκια 350gr σε πορτοκαλί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας. Με υψηλή ποιότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτά τα πλεξουδάκια θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε εμφάνιση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στυλ στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 2,99 €

MENTOS ΜΑΣΟΥΡΙ 37,5GR STRAWBERRY MIX

Ζαχαρωτά με φρουτώδη γεύση που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Απολαύστε τη φρεσκάδα των φράουλων σε κάθε μασούρι και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε τώρα το MENTOS ΜΑΣΟΥΡΙ 37,5GR STRAWBERRY MIX και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,69 €

Κορυφαία προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €

Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml της εταιρίας Colgate είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερό χαμόγελο. Με την εξειδικευμένη της φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πιο ανθεκτικές λεκέδες και χρωματίζει τα δόντια σας σε λίγες μόνο εφαρμογές. Αποκτήστε λαμπερά λευκά δόντια με την Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml και κερδίστε την εμπιστοσύνη σας σε κάθε σας χαμόγελο.
Τιμή 1,21 €

Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml

Η Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας λάμψη και όγκο. Η μοναδική της σύνθεση θα σας χαρίσει ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα του σίδερου και του φονιά. Αποκτήστε τώρα τη λύση για τα τέλεια μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 4,93 €