• LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK  - 1
  • LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
36241
4005900206237
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,31 €

Liposan blister original 4,8gr

Η Liposan blister original 4,8gr είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε τα Liposan blister original 4,8gr της Liposan και απολαύστε απαλά και ενυδατωμένα χείλη κάθε μέρα.
Τιμή 2,31 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ

Η Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις νύχτες σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της Always, αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένες όλη τη νύχτα. Αποκτήστε τώρα την Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ και απολαύστε έναν άνετο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 2,82 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced go fresh cucumber 150ml

Το Dove deo spray 150ml go fresh cucumber είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να νιώσετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Με το δροσερό άρωμα αγγούρι, σας προσφέρει προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα για πολλές ώρες. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης με το Dove deo spray go fresh cucumber. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 2,51 €

Tesori αφρόλουτρο aegyptus 500ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,12 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €