• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ PINK GRAPEFRUIT SODA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ PINK GRAPEFRUIT SODA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ PINK GRAPEFRUIT SODA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζωηρό και φρουτώδες άρωμα ροζ γκρέιπφρουτ με αναζωογονητική αίσθηση ανθρακούχου νερού. Αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε αμέσως. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, απολαύστε μια απαλή εμπειρία vaping που θα σας καθηλώσει.
41025
5214002495633
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt μαυρο 32-800-1848

Tο καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt μαύρο της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας βοηθά να οργανώσετε τα απορρίμματά σας με άνεση και στυλ. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία τα απορρίμματα σας χωρίς να ανησυχείτε για τον χώρο. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια διακριτική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητα που προσφέρει στον χ
Τιμή 8,96 €

Ιον σοκολατα γαλακτος φουντουκιου 70gr,- 1314

Η Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος και το κρεμώδες φουντούκι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε την Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να χορεύουν σε έναν ωκεανό γεύσεων.
Τιμή 1,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Μοτάκης αραβοσιτέλαιο 1lt

Το αραβοσιτέλαιο ή καλαμποκέλαιο είναι φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους κόκκους του καλαμποκιού. Η κυριότερη χρήση του είναι στη μαγειρική, όπου η υψηλή σχετικώς θερμοκρασία στην οποία εκλύει ατμούς το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για τηγάνισμα.

Τιμή 2,34 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 60cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Svelto limone υγρό πιάτων με λεμόνι 980ml

Το Svelto limone υγρό πιάτων με λεμόνι 980ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα που αντανακλούν το φως του ήλιου. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική τοποθεσία, ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά σαν καινούργια. Αποκτήστε το Svelto limone τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,42 €

Κύκνος sauce barbecue 560gr

Το Κύκνος sauce barbecue 560gr είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της γεύσης του barbecue. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Κύκνος, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε ψητά κρέατα, burgers, ribs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε το Κύκνος sauce barbecue 560gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 4,99 €