• Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml  - 1
  • Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml  - 2
  • Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml  - 1
  • Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml  - 2

Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml

Η Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας λάμψη και όγκο. Η μοναδική της σύνθεση θα σας χαρίσει ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα του σίδερου και του φονιά. Αποκτήστε τώρα τη λύση για τα τέλεια μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
30029
8711700830652
4,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Περιέχει κερί μέλισσας, πολύτιμη πρωτεΐνη σιταριού, έλαιο ελαιοκράμβης και καστορέλαιο. Με ένα ελαφρύ άρωμα λεμόνι. Δίνει στα μαλλιά ελαφρύ κράτημα και υψηλή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια και απαλά.

Οδηγίες Χρήσης

Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και δημιουργήστε το επιθυμητό στυλ.

Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά για ελαφρύτερη γυαλάδα .

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WELLAFLEX ΛΑΚ MEN n.5 EXPRESS FIX 250ml

Η λάκ για άνδρες Wellaflex n.5 EXPRESS FIX 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διαμορφώσετε το χτένισμά σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Η ισχυρή φόρμουλα κρατά τα μαλλιά σας σταθερά όλη μέρα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε τον έλεγχο που χρειάζεστε με την Wellaflex n.5 EXPRESS FIX 250ml, για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί.
Τιμή 3,21 €

Farcom 888 gel μαλλιών new wave 250ml

Το gel 888 New Wave φορμάρει γρήγορα χωρίς να βαραίνει το μαλλί, εξασφαλίζοντας δυνατό κράτημα που διαρκεί. Δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 1,88 €

Got2b πάστα gentleman molding 100ml

Δημιουργήστε το τέλειο χτένισμα με την Got2b παστα 100ml gentleman molding. Με την ιδανική συνδυαστική δύναμη και ευελιξία, αυτή η παστα θα σας δώσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον έλεγχο που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση.
Τιμή 3,92 €

Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml

Το Adelco kids spray για εύκολο χτένισμα 200ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα μικρά παιδιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, το χτένισμα γίνεται παιχνιδάκι και οι μπερδεμένες τρίχες εξαφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξεχάστε τα δάκρυα και τα παράπονα κατά το χτένισμα, με το Adelco kids spray η διαδικασία γίνεται ευχάριστη και εύκολη. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα μαλλιά των παιδιών σας λαμπερά και υγιή!
Τιμή 3,11 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πέννες ριγέ 500gr

Πειραματιστείτε με ό,τι μπορείτε να φαντασείτε με το υλικό αυτό. Από δροσερές σαλάτες ζυμαρικών μέχρι ογκραντέν και παστίτσιο. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Τιμή 1,14 €

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €

Istra σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Οι σαρδέλες Istra σε φυτικό λάδι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα που μπορεί να απολαύσετε σε κάθε γεύμα. Το προϊόν παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που συντηρούνται σε φυτικό λάδι, προσφέροντας μια πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες, σε σαλάτες ή σαν μέρος ενός αλμυρού πιάτου. Κάθε συσκευασία περιέχει 125γρ.
Τιμή 1,07 €

Zebra maliva χαρτί κουζίνας με σχέδια μωβ 2φυλλο 370gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 380gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,34 €

HF αρωματικό κερί σανταλόξυλο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €