• Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40
  • Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40

Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40

Η μεζούρα inox για κοκτέιλ 40ml 203-2-40 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των κοκτέιλ. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η μεζούρα δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο, αλλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τα κοκτέιλ!
31006
8904002734807
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Αγρόκηπος Χαλβατζή πιπεριά κόκκινη ψητή 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,75 €

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €