• Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2

Πινέλο επάλειψης με μαλακές τρίχες και ξύλινη λαβή.

10729
5202707987102
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το πινέλο ζαχαροπλαστικής No2 είναι ένα πινέλο με λεπτή μύτη και κατάλληλο για λεπτομέρειες στη δημιουργία γλυκών. Η λέξη "Κύκλωψ" που αναφέρεται στο προϊόν μπορεί να αποτελεί το όνομα του κατασκευαστή ή της μάρκας του πινέλου. Αυτό το συγκεκριμένο πινέλο είναι ιδανικό για την εφαρμογή βαφής ή γλάσου σε γλυκά όπως τούρτες, μπισκότα και γλυκά κέικ. Είναι σημαντικό να διατηρείτε το πινέλο καθαρό και να το αποθηκεύετε σε ξηρό μέρος μετά τη χρήση για να διατηρήσετε την ποιότητά του.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava terrestrial πλάστης ξύλινος με χερούλι σιλικόνης 45,5cm

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της φύσης με το Nava terrestrial πλάστης ξύλινος με χερούλι σιλικόνης 45,5cm. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό design, αυτός ο πλάστης θα σας βοηθήσει στην καλλιέργεια του κήπου σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στον κήπο σας!
Τιμή 7,98 €

Κωστής πινέλο σιλικόνης

Οι πινέλοι σιλικόνης της εταιρίας Κωστής είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε μακιγιάζ! Με τη μοναδική τους σχεδίαση και ποιότητα, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πινέλο σιλικόνης Κωστής και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 1,58 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160γρ είναι ένα γλυκό προϊόν που παράγεται από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες διαθέτουν μια τραγανή υφή και έντονη γεύση κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα γκοφρέ μπλε 2x2,5kg

Αποκτήστε το Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα γκοφρέ μπλε 2x2,5kg και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόν που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες.
Τιμή 15,18 €

Mac magic μπεσαμέλ 174gr

Η μαγεία της γεύσης συναντά την τελειότητα της ποιότητας με το Mac Magic μπεσαμέλ 174gr. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία του Mac Magic να σας κατακτήσει!
Τιμή 1,84 €