• Καντηλα για κερι 445d
  • Καντηλα για κερι 445d

Καντηλα για κερι 445d

Ζητήστε την προσοχή σας σε αυτήν την εκπληκτική καντήλα για κερί 445d. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει μια ζεστή και ατμοσφαιρική αίσθηση στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο.
28471
6426099000754
3,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ

Τα ξύλινα κουταλάκια 100 τεμαχίων είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μοντέρνο νοικοκυριό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουταλάκια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο φαγητό σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητά τους, θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,89 €

Syoss conditioner 250ml deep oleo intense

Το Syoss conditioner 250ml deep oleo intense της εταιρίας Syoss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την τέλεια φροντίδα για τα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βαθύ εντατικό oleo προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει την υγεία των μαλλιών σας. Αφήστε το Syoss conditioner να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφες και λαμπερές κάθε μέρα!
Τιμή 3,22 €

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT - (ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT - (ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ) είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκα πουλερικά και λαχανικά, προσφέρει την απαραίτητη διατροφή και ενέργεια που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αφήστε τον σκύλο σας να απολαύσει κάθε μέρα με τη γεύση και τη θρεπτική αξία της PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗΣ.
Τιμή 6,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Lariplast πιάτα πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα νο3 23cm 20τεμ

Τα πλαστικά πιάτα Lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Με μέγεθος 23cm και επαναχρησιμοποιήσιμο σχεδιασμό νο3, είναι οι πλέον βιώσιμες πιάτα για το περιβάλλον. Ανθεκτικά και πρακτικά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για κάθε είδους γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την ποιότητα των Lariplast πιάτων!
Τιμή 2,29 €

Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt

Το Ιωνίς ελαιόλαδο κλασικό αποτελεί ένα μείγμα από επιλεγμένα παρθένα ελαιόλαδα και ελαιόλαδα που έχουν υποστεί εξευγενισμό (ραφινάρισμα) στη ραφιναρία της Nutria. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γευστικά προϊόν.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση στη μαγειρική!

Τιμή 14,98 €

Coca cola αναψυκτικό original 6x330ml

Η αυθεντική γεύση Coca-Cola με υπέροχη δροσιστική γεύση, που εδώ και 130 χρόνια, έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,97 €
  • Πακέτο

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Knorr snack pot creamy pesto 68gr

Το Knorr snack pot creamy pesto 68gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με την απαλή γεύση του pesto και την ευκολία που προσφέρει ο φορητός σχεδιασμός, αυτό το προϊόν θα σίγουρα σας κερδίσει. Απλά προσθέστε ζεστό νερό, ανακατέψτε καλά και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Knorr!
Τιμή 1,40 €