• Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt Ιωνία - 1
  • Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt Ιωνία - 2
  • Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt Ιωνία - 1
  • Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt Ιωνία - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙωνία

Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt

Το Ιωνίς ελαιόλαδο κλασικό αποτελεί ένα μείγμα από επιλεγμένα παρθένα ελαιόλαδα και ελαιόλαδα που έχουν υποστεί εξευγενισμό (ραφινάρισμα) στη ραφιναρία της Nutria. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γευστικά προϊόν.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση στη μαγειρική!

8726
5201341601511
14,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το Ιωνίς ελαιόλαδο κλασικό αποτελεί ένα μείγμα από επιλεγμένα παρθένα ελαιόλαδα και ελαιόλαδα που έχουν υποστεί εξευγενισμό (ραφινάρισμα) στη ραφιναρία της Nutria. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γευστικά προϊόν.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση στη μαγειρική!

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 2lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει το Arion food ελαιόλαδο και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα ποιότητας στη διατροφή σας!
Τιμή 29,64 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 1lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Arion food ελαιόλαδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν.
Τιμή 15,57 €

Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Ήλιος χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 12,12 €

Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt από την εταιρία Xenia είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα εκλεπτυσμένο γευστικό ταξίδι. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Xenia εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 72,72 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 5lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαράμιλλη γεύση και την απαλή υφή του, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Arion food ελαιολάδου και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση.
Τιμή 72,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr

Τα Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr της εταιρίας Haribo είναι μια γλυκιά απόλαυση που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια υφή, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τη γλυκιά γεύση τους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Θυμιατό πορσελάνης 06-02151

Η μοναδική ομορφιά και ποιότητα του ΟΕΜ θυμιατό πορσελάνης μπλε θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Με τη λεία επιφάνειά του και το λαμπερό χρώμα του, αυτό το προϊόν θα φωτίσει κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το εκλεπτυσμένο αξεσουάρ και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο σπίτι σας!

Τιμή 3,01 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και κομματάκια σοκολάτας, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα λεμονιού 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Citrus Fresh καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, για αίσθηση φρεσκάδας και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Citrus είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €