• ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ  - 1
  • ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ  - 1

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ

Τα ξύλινα κουταλάκια 100 τεμαχίων είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μοντέρνο νοικοκυριό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουταλάκια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο φαγητό σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητά τους, θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
38821
5214002309060
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 300gr. - (ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ)

Τα πιο νόστιμα παξιμάδια που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μαννά παξιμαδιού, χωρίς αλάτι, σε ένα προϊόν 300gr που σίγουρα θα σας κερδίσει. Αφράτα, τραγανά και γεμάτα αρωματική γεύση, αυτά τα παξιμάδια θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,45 €

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 750ml -50τεμ μαυρο

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για το μαγείρεμα σας με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια μαγειρική εμπειρία με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο!
Τιμή 9,50 €

Κορυφαία προϊόντα

A&G μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα

Ζωηρά χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και απαλή υφή χαρακτηρίζουν το μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα της εταιρίας A&G. Με αυτό το μπλοκ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα εντυπωσιάσουν κάθε θεατή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 2,02 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr

Tο σκουμπρί φιλέτο FLOKOS αλιεύεται στις ανοιχτές θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού και φέρνει στο τραπέζι σας την φρεσκάδα και την λαχταριστή γεύση ενός ιδιαίτερα θρεπτικού ψαριού. Τα φιλέτα σκουμπριού είναι εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την ανοιχτόχρωμη, αφράτη και σφριγηλή σάρκα τους.

Τιμή 2,98 €

Soft μαλακτικό ρούχων maggic passion 30μεζ 750ml

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 1,36 €