• Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf
  • Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf

Το Tns φαγητοδοχείο γυάλινο με καπάκι 1520ml 46152pf είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μεγάλη χωρητικότητα 1520ml, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού και να το μεταφέρετε εύκολα χάρη στο καπάκι που δεν αφήνει διαρροές. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότη
25688
5204558392074
6,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit.

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit. είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα με άνεση. Επιπλέον, το σκοινάκι του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε εύκολα και άνετα από το ένα μέρος στο άλλο. Αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ σήμερα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 11,55 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ λεμονι

Οι Zero καραμέλες με γεύση λεμόνι είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα φρέσκο και γλυκό γεύση. Με την πλούσια γεύση του λεμονιού και την απαλή υφή των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τις Zero καραμέλες με λεμόνι και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 11,44 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-3/7flw

Ζωηρά χρώματα και μοναδικός σχεδιασμός που θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στον χώρο σας. Το μπουκέτο λουλούδια της Tns είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,07 €

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570)

Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ DISNEY (4 ΣΧΕΔΙΑ) (40570) είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Disney. Με τα 4 διαφορετικά σχέδια που περιλαμβάνει, θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Disney με τον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ DISNEY και απογειώστε τη διακόσμηση σας!
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr

Τα Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr είναι ιδανικά για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γευστική εμπειρία των Master chef πατατάκια!
Τιμή 2,39 €

Uniglass 91600/d02 ποτηρι γυαλινο coffee time 29cl 3τεμ

Το ποτήρι γυάλινο Coffee Time 29cl 3τμχ της εταιρίας Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για τον πρωινό σας καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 4,88 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή 250gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 2,28 €