• NIVEA VIS GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 150ml - (ΜΠΛΕ)
  • NIVEA VIS GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 150ml - (ΜΠΛΕ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA VIS GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 150ml - (ΜΠΛΕ)

42145
4005808668618
4,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΕΤΣΕΤΑ LAVETES ΜΑΥΡΗ 100% BAΜΒAKI (30x30cm) (4τεμ) 480gr.

Η μαύρη πετσέτα Lavetes 100% βαμβακερή με διαστάσεις 30x30cm και βάρος 480gr είναι ιδανική για κάθε χρήση στο μπάνιο σας. Η υψηλή ποιότητα και η απαλότητα του υλικού θα σας κάνουν να νιώσετε απόλυτα άνετα και χαλαρωμένοι κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Λουμίδης ελληνικός καφές σκούρος 96gr

Το χαρμάνι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Σκούρος είναι ίδιο με εκείνο του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Παραδοσιακός, αλλά περισσότερο καβουρδισμένο.

Για την παραγωγή του χρησιμοποείται ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 2,48 €

Ματίνα δαφνόφυλλα 20gr

Δάφνη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,82 €

Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg

Η Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg της εταιρίας Essex είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματικά. Ξεχάστε τις ανησυχίες για το πλύσιμο των ρούχων σας με την Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο πλυντήριο και απολαύστε άψογα αποτελέσματα. Αγοράστε την τώρα και κάντε το ?
Τιμή 5,63 €