• ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit.
  • ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit.

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit.

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit. είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα με άνεση. Επιπλέον, το σκοινάκι του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε εύκολα και άνετα από το ένα μέρος στο άλλο. Αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ σήμερα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και οργανωμένη!
37245
5202707987829
11,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σχαρα ψησιματος ισια μικρη μεσσαια

Η σχάρα ψησίματος ισιά μικρή είναι η ιδανική λύση για ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σχάρα αυτή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με τον πιο υγιεινό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας για όλους τους λάτρεις του ψησίματος. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της τέλεια ψημένης τροφής!
Τιμή 4,12 €

ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας (30cm) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της πίτσας που αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η βάση αυτή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την τέλεια πίτσα με έναν τρόπο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή πιτσαρία στην Ιταλία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τη βάση ξύλινη στρογγυλ?
Τιμή 6,51 €

Καλαθι για μανταλακια daisy 2,75lt la-220

Το καλάθι για μανταλάκια daisy 2,75lt la-220 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κρατάει το σπίτι της οργανωμένο και καθαρό. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να αποθηκεύσετε με άνεση τα μανταλάκια και άλλα μικροαντικείμενα, ενώ το όμορφο σχεδιασμό του θα δώσει μια νότα κομψότητας στην κουζίνα σας. Αγοράστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 0,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης κάπαρη 105gr

Κάπαρη της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες ενώ δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας και στο ψάρι, ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε διάφορα dressings, για λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.

Τιμή 1,88 €

Τοπ ξύδι κόκκινο χωρίς γλουτένη 350ml

Ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι από 100% εκλεκτό κρασί, που αποτελεί μια διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι. Συνιστάται ιδιαίτερα στη μαγειρική με κοινό ξίδι, αλλά και για σπιτικά τουρσιά και ελιές.

Τιμή 0,79 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων alpine 50μεζ 3,25kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg είναι το ιδανικό προϊόν για άψογο καθαρισμό των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και λαμπερά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 12,88 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την χωρητικότητα των 4 λίτρων, μπορείτε να φυλάξετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τα διατηρήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να διακοσμεί μοναδικά την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Tns φαγητοδοχείο
Τιμή 2,68 €