• Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14

Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο14

Φρέσκος, ζωντανός και φωτεινός! Το πλαστικό γλαστράκι με φυτό νο14 είναι η ιδανική προσθήκη στο σπίτι σας. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και τη φρεσκάδα που προσφέρει, θα δώσει έναν αέρα ζωντάνιας και ομορφιάς σε κάθε χώρο. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτό το μοναδικό προϊόν και δημιουργήστε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας.
25671
5203642143110
2,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΘΗΚΗ ΠΛAΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ - (32-800-1876)

Η TNS Θήκη Πλαστική για Μαχαιροπίρουνα είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε σπιτικού γεύματος. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, προστατεύει τα μαχαίρια και τα πιρούνια σας από φθορές και φθορές, διατηρώντας τα ασφαλή και καθαρά. Η λειτουργικότητά της συνδυάζεται με το μοντέρνο design, κάνοντας την ιδανική για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε την TNS Θήκη Πλαστική για Μαχαιροπίρουνα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σήμερα!
Τιμή 4,54 €

Tns σιδερόπανο 52x135cm

Το TNS σιδερόπανο διαστάσεων 52x135cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ποιότητα και απόδοση στο σιδέρωμα. Με εξαιρετική αντοχή και αντιολισθητική επιφάνεια, το σιδερόπανο TNS θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε γρήγορα και εύκολα το σιδέρωμα των ρούχων σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το TNS σιδερόπανο τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε σιδέρωμα!
Τιμή 1,81 €
RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)
Περιορισμένη προσφορά!

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Κανονική τιμή 0,76 € Τιμή 0,71 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας με το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ). Η μοναδική σύνθεση αρωμάτων από φρούτα των δάσων και μόσχο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ανανεωθεί με αυτό το υπέροχο προϊόν περιποίησης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας συντροφεύει καθημερινά.
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με crunchy φυστικοβούτυρο 200gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με τον τέλειο συνδυασμό από crunchy φυστικοβούτυρο. Με την προσεκτική παρασκευή της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το προϊόν αναδεικνύει την παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αφεθείτε σε μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,72 €

Lavazza espresso decaffeinato χωρίς καφεΐνη αλεσμένος 250gr

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική.

Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση χωρίς καφεΐνη και χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Χρυσή κρέμα με ζεστό χρώμα, άρωμα από αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά και ισορροπημένη γεύση.

Τιμή 6,60 €

Προτιμώ φασόλια μέτρια 500gr

Φασόλια τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας. Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τιμή 1,47 €

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €