• HAPPY HOUSE ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18Μ
  • HAPPY HOUSE ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18Μ

HAPPY HOUSE ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18Μ

50380
5206971001977
17,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Υγρο μαντηλακι καθαρισμου κατοικιδιων 70τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κατοικιδίων 70τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Με ειδική σύνθεση που αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το δέρμα και το τρίχωμα λαμπερά και απαλά. Η εύχρηστη συσκευασία 70 τεμαχίων είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα και την ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο κατοικίδιό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,76 €

Μακο ρεβυθια χονδρα 500gr,

Τα Μακο ρεβύθια χονδρά 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να τα προτιμήσετε ξανά και ξανά. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Τιμή 0,60 €
Mentos drink χωρίς ανθρακικό με λεμόνι και μέντα 240ml Mentos drink χωρίς ανθρακικό με λεμόνι και μέντα 240ml
Περιορισμένη προσφορά!

Mentos drink χωρίς ανθρακικό με λεμόνι και μέντα 240ml

Ανανεωτική γεύση λεμονάδας και μέντας σε ένα αναψυκτικό χωρίς ανθρακικό. Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση του Mentos drink σε κάθε γουλιά. Ιδανικό για όσους αναζητούν μια ελαφριά και αναζωογονητική γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Κανονική τιμή 0,86 € Τιμή 0,85 €
  • -0,01 €
  • -0,01 €

HF αρωματικό κερί σανταλόξυλο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €