• Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
  • Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
  • Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
  • Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός

Η Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την ισχυρή της βεντούζα, προσφέρει ασφαλές και σταθερό κράτημα στο μπάνιο σας, ενώ το μοναδικό της design προσθέτει στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε την Sidirela βεντούζα μπάνιου τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μπάνιο!
22292
5203642122993
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σταχτοδοχειο αντιανεμικο inox φ10mm asht-7

Το αντιανεμικό σταχτοδοχείο inox φ10mm asht-7 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει μεγάλη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διατηρεί την αισθητική του για πολλά χρόνια. Με διάμετρο 10mm, είναι ιδανικό για κάθε τύπο στέγης και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και ανθεκτική λύση για το σπίτι σας!
Τιμή 4,58 €

Ωμεγα special 500gr, σιταρι

Η Ωμεγα special 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, το σιτάρι αυτό θα γίνει η ιδανική επιλογή για το πρωινό σας ή για ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το Ωμεγα special 500gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,49 €

Ευρηκα βρεφικο μαλακτικο 2lt

Το Ευρηκα βρεφικό μαλακτικό 2lt είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα, τα ρούχα θα παραμείνουν απαλά και απορροφητικά. Η μακρά διάρκεια της μαλακτικής δράσης του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η μεγάλη συσκευασία 2lt εξασφαλίζει οικονομία και βολικότητα. Αποκτήστε το Ευρηκα βρεφικό μαλακτικό 2lt σήμερα και αφήστε τα ρούχα του μωρού σας να αισθάνονται απα?
Τιμή 6,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 750ml 50τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 750ml 50τεμ

Το ορθογώνιο σκεύος μικροκυμάτων με καπάκι 750ml σε μαύρο χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την χωρητικότητά του, μπορείτε να θερμάνετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα φαγητά σας με άνεση και ασφάλεια. Η ποιότητα και η αντοχή του σας εξασφαλίζουν πως θα το χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας!
Κανονική τιμή 6,27 € Τιμή 5,95 €
  • -0,32 €
  • -0,32 €

Γκρέκα συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 500gr

Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας ΓΚΡΕΚΑ, που προέρχεται από 100% φυσικό χυμό τομάτας, για να δημιουργήσεις τις πιο πλούσιες σάλτσες.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,75 €

Fairy υγρό πιάτων max power κανονικό 660ml

Το Fairy max power υγρό πιάτων κανονικό 660ml είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό καθάρισμα των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy max power και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο πιάτων.
Τιμή 4,50 €

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την πλούσια σοκολάτα Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την μοναδική γεύση και αφεθείτε στην απόλαυση με κάθε μπουκιά.
Τιμή 26,65 €

Axe αποσμητικό σώματος spray black 150ml

To AΧΕ Αποσμητικό Black με εκπλεπτυσμένο άρωμα που συνδυάζει φρέσκιες νότες καρπουζιού, περγαμόντου και αχλαδιού με μεθυστικές και ζεστές ξυλώδεις νότες λάβδανου και κέδρου, έρχεται για να σας προκαλέσει με τον πιο ήρεμο τρόπο! To ακαταμάχητο άρωμα του κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς υπερβολές!

Τιμή 2,56 €