• Σταχτοδοχειο αντιανεμικο inox φ10mm asht-7
  • Σταχτοδοχειο αντιανεμικο inox φ10mm asht-7

Σταχτοδοχειο αντιανεμικο inox φ10mm asht-7

Το αντιανεμικό σταχτοδοχείο inox φ10mm asht-7 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει μεγάλη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διατηρεί την αισθητική του για πολλά χρόνια. Με διάμετρο 10mm, είναι ιδανικό για κάθε τύπο στέγης και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και ανθεκτική λύση για το σπίτι σας!
28661
8904002734418
4,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ 11gr. - (ΧΡΥΣΟ)

Το ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ 11gr. - (ΧΡΥΣΟ) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του ηλεκτρονικού καπνίσματος. Με το εκλεπτυσμένο χρυσό χρώμα του, αποπνέει πολυτέλεια και στυλ. Είναι ο τέλειος τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ 11gr. - (ΧΡΥΣΟ) σήμερα και να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 0,47 €

Wella new wave gel 150ml no 5 ultra stong mess constructor

Το Wella new wave gel 150ml no 5 ultra strong mess constructor είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με την άκρως δυνατή κράτηση και το μοναδικό του εφέ, αυτό το gel σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ακαταμάχητο look που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα απλό πέτρινο!
Τιμή 3,03 €

Χαρτ/λες αβ ιχθυοπωλειου 2000gr, 10kg

Το χαρτ/λες αβ ιχθυοπωλείου 2000gr, 10kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών! Με φρέσκο, πλούσιο σε γεύση ψάρι από την αγορά μας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση θαλασσινών στο σπίτι σας - αγοράστε τώρα!
Τιμή 23,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 5,19 €

Knorr σάλτσα asia γλυκόξινη 175ml

Η γλυκόξινη σάλτσα Knorr asia 175ml θα σας ταξιδέψει στην Ασία με την αυθεντική της γεύση. Με ένα μοναδικό μείγμα γλυκών και ξινών γεύσεων, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Απολαύστε την με ρύζι, κοτόπουλο ή ψάρι για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των αρωμάτων της Ασίας με την σάλτσα γλυκόξινη Knorr asia 175ml!
Τιμή 5,13 €

Fineti wafer sticks mini με πραλίνα 45gr με δώρο

Τραγανή γκοφρέτα µε κρέµα φουντουκιού και κακάο, με συλλεκτικό παιχνίδι σε κάθε συσκευασία! Προειδοποίηση: Περιέχει παιχνίδι. Συνίσταται η επίβλεψη από ενήλικα. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Κίνδυνος για κατάποση καθώς περιέχονται µικρά κοµµάτια. Μπορεί να περιέχει αντικείµενα µε αιχµηρές άκρες!

Τιμή 1,62 €

Spark spray χλωροκαθαριστικό 750ml

Το καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 1,81 €