• Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilka

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την πλούσια σοκολάτα Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την μοναδική γεύση και αφεθείτε στην απόλαυση με κάθε μπουκιά.
16149
7622300103057
26,65 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με super fruits 90gr

Ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο συνδυάζονται μοναδικά με κακάο εξαιρετικής ποιότητας, σε μια εκρηκτική γεύση που συναρπάζει και σε γεμίζει ενέργεια, κάθε στιγμή. Μια superfood Dark εμπειρία, κατάλληλη για τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.

Τιμή 2,17 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr

Τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Με την μοναδική τους γεύση και την απαλή σοκολάτα γάλακτος, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα σαν σνακ μεταξύ των γεύματων, στη δουλειά, ή ακόμα και σαν γλυκό κρυφό! Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο επιδόρπιο να σας ξεφύγει - αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας κάνει να τα θέλετε περισσότερο!
Τιμή 4,35 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με κρέμα cappuccino 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

Τιμή 2,13 €

Derby σοκολάτα με σοκολάτα υγείας 20x38gr

Η Derby σοκολάτα με σοκολάτα υγείας 20x38gr της εταιρίας Ιον είναι το τέλειο επιδόρπιο για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και τα θρεπτικά συστατικά της, θα σας κάνει να νιώσετε ενέργεια και ικανοποίηση με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε την Derby σοκολάτα και αφεθείτε στη γεύση της!
Τιμή 13,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Teza cik παγίδες για μυρμήγκια 2τεμ

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Τιμή 4,69 €

Κύκλωψ λεκάνη No176 15lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 15 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 3,04 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα αρνί 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για σκύλους όλων των ηλικιών. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Τιμή 0,69 €

Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml

Απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση με το Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml. Αφεθείτε στον αισθησιακό άρωμα της άγριας ορχιδέας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η μαλακή και αφρώδης σύνθεσή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 2,71 €