Λαβίδες - Τσιμπήδες

Ενεργά φίλτρα

Copper λαβίδα πάγου 18cm

Η Copper λαβίδα πάγου 18cm 874c είναι το απόλυτο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ποτών. Με την εκπληκτική της ποιότητα και λάμψη, αυτή η λαβίδα πάγου θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τώρα την Copper λαβίδα πάγου 18cm 874c και αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ποτά!
Τιμή 2,26 €

Κύκλωψ λαβίδα πάγου ανοξείδωτη 15,3cm

Η Κύκλωψ λαβίδα πάγου ανοξείδωτη 15,3cm είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, σας εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοναδικό της design και την εργονομική της λαβή, η Κύκλωψ λαβίδα πάγου θα γίνει ο απαραίτητος βοηθός σας σε κάθε προετοιμασία και σερβίρισμα πάγου. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,11 €

Λαβίδα fast food

Η Λαβίδα fast food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Με τη μοναδική της γεύση και την ευκολία στην προετοιμασία, θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη επιλογή. Αποκτήστε τη Λαβίδα fast food τώρα και απολαύστε ένα γεύμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,64 €

Λαβίδα για μπάρμπεκιου στενή

Η λαβίδα μπάρμπεκιου της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη του μπάρμπεκιου. Με τη λεπτή της σχεδίαση, σας επιτρέπει να γυρίσετε τα κομμάτια κρέατος με ακρίβεια και ευκολία. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η άνετη λαβή της παρέχει άνεση κατά τη χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε το μπάρμπεκιου σας με τη λαβίδα μπάρμπεκιου της εταιρίας!
Τιμή 4,05 €

Λαβίδα γύρου κουτάλα-κουτάλα

Η Λαβίδα γύρου κουτάλα-κουτάλα της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σεφ που αναζητά την τελειότητα στην κουζίνα του. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό design της, αυτή η λαβίδα θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τη Λαβίδα γύρου κουτάλα-κουτάλα της εταιρίας σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,58 €

Λαβίδα ζυμαρικών ανοξείδωτη

Ανοξείδωτη λαβίδα ζυμαρικών, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Θα βοηθήσει στο εύκολο και γρήγορο σερβίρισμα των ζυμαρικών σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων.

Τιμή 1,64 €

Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι

Η λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που σέρνεται στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική και με μακρά διάρκεια ζωής. Με το ενσωματωμένο πιρούνι και κουτάλι, μπορείτε να ανακατέψετε, να σερβίρετε και να σερβίρετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο κουζίνας και να κάνετε τη ζωή σα?
Τιμή 2,93 €

Λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm

Η λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ζάχαρη, πάγο και άλλα μικρά τρόφιμα με ακρίβεια και άνεση. Με το λειτουργικό της σχεδιασμό, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 1,12 €

Λαβίδα κουκουνάρα inox κόκκινη 40cm

Ανοξείδωτη λαβίδα της εταιρίας Novatex, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Θα σας βοηθήσει, σε κάθε τραπέζι, στη διαδικασία σωστού σερβιρίσματος του φαγητού για την οικογένεια ή τους καλεσμένους σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων.

Μήκος: 40cm

Τιμή 4,69 €

Λαβίδα μακαρονιών κλασική

Η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία γευστικών πιάτων μακαρονιών. Με την απλότητά της και την ανθεκτική κατασκευή της, η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 2,46 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Λαβίδα πάγου με δόντια ανοξείδωτη 16cm

Η λαβίδα πάγου με δόντια ανοξείδωτη 16cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε οικιακό σας bar. Με την αντοχή και την ποιότητα των υλικών της, αυτή η λαβίδα θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα πιο λαχταριστά κοκτέιλ και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και στην τέλεια σερβιρισμένη ποτού!
Τιμή 1,17 €

Λαβίδα πάστας κλασική

Η Λαβίδα πάστας κλασική της εταιρίας είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει, η Λαβίδα πάστας κλασική είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε τη Λαβίδα πάστας κλασική της εταιρίας τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,93 €

Λαβίδα πάστας μεταλλική

Η Λαβίδα πάστας μεταλλική είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σπίτι και εργαστήριο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ευκολία στη χρήση της, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε τη Λαβίδα πάστας μεταλλική σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.
Τιμή 1,64 €

Λαβίδα σερβιρίσματος ανοξείδωτη

Η λαβίδα σερβιρίσματος ανοξείδωτη είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα και στο σέρβις τροφίμων. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική στη χρήση και διατηρεί τη λάμψη της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την κομψή σχεδίασή της, αποτελεί ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τη λαβίδα σερβιρίσματος ανοξείδωτη τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ?
Τιμή 1,93 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού