• Λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm  - 1
  • Λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm  - 1

Λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm

Η λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ζάχαρη, πάγο και άλλα μικρά τρόφιμα με ακρίβεια και άνεση. Με το λειτουργικό της σχεδιασμό, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
17181
5203160080416
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Copper λαβίδα πάγου 18cm

Η Copper λαβίδα πάγου 18cm 874c είναι το απόλυτο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ποτών. Με την εκπληκτική της ποιότητα και λάμψη, αυτή η λαβίδα πάγου θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τώρα την Copper λαβίδα πάγου 18cm 874c και αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ποτά!
Τιμή 2,26 €

Λαβίδα fast food

Η Λαβίδα fast food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Με τη μοναδική της γεύση και την ευκολία στην προετοιμασία, θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη επιλογή. Αποκτήστε τη Λαβίδα fast food τώρα και απολαύστε ένα γεύμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,64 €

Λαβίδα πάγου με δόντια ανοξείδωτη 16cm

Η λαβίδα πάγου με δόντια ανοξείδωτη 16cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε οικιακό σας bar. Με την αντοχή και την ποιότητα των υλικών της, αυτή η λαβίδα θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα πιο λαχταριστά κοκτέιλ και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και στην τέλεια σερβιρισμένη ποτού!
Τιμή 1,17 €

Λαβίδα ζυμαρικών ανοξείδωτη

Ανοξείδωτη λαβίδα ζυμαρικών, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Θα βοηθήσει στο εύκολο και γρήγορο σερβίρισμα των ζυμαρικών σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων.

Τιμή 1,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml

Ανανεωτικό, λειτουργικό και στυλάτο ποτήρι γυάλινο 420ml με χερούλι και καλαμάκι από την εταιρία Tns. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό καφέ σας μέχρι το απογευματινό ρόφημα. Φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλή ποιότητα υλικών, το Tns ποτήρι γυάλινο θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και το μοντέρνο design του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 0,90 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Απολαύστε τη φυσική αναζωογόνηση με το Διός φυσικό μεταλλικό νερό. Κρυστάλλινη γεύση και αναζωογονητική ενέργεια σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 24x0,5lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 3,24 €

Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 1kg

Ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο φυσικό θαλασσινό αλάτι και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και για το πιάτο σας.

Τιμή 1,12 €

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €