• Λαβίδα μακαρονιών κλασική  - 1
  • Λαβίδα μακαρονιών κλασική  - 1

Λαβίδα μακαρονιών κλασική

Η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία γευστικών πιάτων μακαρονιών. Με την απλότητά της και την ανθεκτική κατασκευή της, η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
17184
5203160080171
2,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Λαβίδα ζυμαρικών ανοξείδωτη

Ανοξείδωτη λαβίδα ζυμαρικών, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Θα βοηθήσει στο εύκολο και γρήγορο σερβίρισμα των ζυμαρικών σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων.

Τιμή 1,64 €

Λαβίδα fast food

Η Λαβίδα fast food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Με τη μοναδική της γεύση και την ευκολία στην προετοιμασία, θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη επιλογή. Αποκτήστε τη Λαβίδα fast food τώρα και απολαύστε ένα γεύμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,64 €

Κύκλωψ λαβίδα πάγου ανοξείδωτη 15,3cm

Η Κύκλωψ λαβίδα πάγου ανοξείδωτη 15,3cm είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, σας εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοναδικό της design και την εργονομική της λαβή, η Κύκλωψ λαβίδα πάγου θα γίνει ο απαραίτητος βοηθός σας σε κάθε προετοιμασία και σερβίρισμα πάγου. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,11 €

Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι

Η λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που σέρνεται στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική και με μακρά διάρκεια ζωής. Με το ενσωματωμένο πιρούνι και κουτάλι, μπορείτε να ανακατέψετε, να σερβίρετε και να σερβίρετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο κουζίνας και να κάνετε τη ζωή σα?
Τιμή 2,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα 1,9kg

Τα Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα 1,9kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των βοτσαλακιών, αυτό το προϊόν θα κερδίσει την καρδιά σας από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας. Αγοράστε τα Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 26,87 €

Hell καφές cappucino 250ml

Ρόφημα καφέ Cappuccino.

Επεξεργασμένο σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (UHT), ομογενοποιημένο ρόφημα με 75% γάλα και εκχύλισμα καφέ.

Τιμή 1,02 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 8,53 €