• Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml
  • Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml

Η Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml της εταιρίας Vaseline είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών και των νυχιών σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει την επιδερμίδα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της σε καθημερινή βάση!
36567
8712561485548
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beauty line πήλινγκ σώματος σοκολάτα & macadamia 250ml

Πήλινγκ σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτα και μακαντέμια. Περιέχει μελισσοκέρι, εκχύλισμα αλόης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και φλοιό αμυγδάλου, τα οποία απολεπίζουν το δέρμα, χαρίζοντας του εξαιρετική απαλότητα και ενυδάτωση για ώρες. * Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,32 €

Nivea κρέμα πολλαπλής χρήσης 150ml

Η NIVEA Creme είναι η αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια. Αυτό το εμβληματικό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με Eucerit, που παρέχει στην επιδερμίδα όλη τη φροντίδα προστασίας που χρειάζεται για να παραμείνει απαλή και ελαστική. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, στα σημεία όπου η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα.

Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη: NIVEA Creme.

Τιμή 3,21 €

Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml

Η Glysolid κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε τη Glysolid κρέμα χεριών τώρα και απολαύστε τη μοναδική της δράση!
Τιμή 2,31 €

Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml

Η Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει άμεση λείανση και ενυδάτωση, κάνοντας τα μάτια σας να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Απλά εφαρμόστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτοπεποίθητοι από ποτέ.
Τιμή 11,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €