• Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml Vaseline - 1
  • Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml Vaseline - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml

Η Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml της εταιρίας Vaseline είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών και των νυχιών σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει την επιδερμίδα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της σε καθημερινή βάση!
36567
8712561485548
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea q10 energy κρέμα προσώπου νυκτός για ενυδάτωση με βιταμίνη c 50ml

Η Nivea q10 energy κρέμα προσώπου νυκτός είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας κάθε νύχτα. Με τη βιταμίνη C που περιέχει, προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας, ενώ το Q10 βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων και στην αντιμετώπιση της κούρασης της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και αναζωογονημένο, έτοιμο να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα με αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε
Τιμή 9,82 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,51 €

Beauty line κρέμα σώματος καρύδα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα καρύδας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml

Η Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει άμεση λείανση και ενυδάτωση, κάνοντας τα μάτια σας να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Απλά εφαρμόστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτοπεποίθητοι από ποτέ.
Τιμή 11,33 €

Vaseline κρέμα σώματος body lotion aloe vera 200ml

Ενυδατική λοσιόν σώματος. Νέα φόρμουλα με μικρο-σταγονίδια Vaseline Petroleum Jelly. Ενυδατώνει επανορθώνοντας την ξηρή επιδερμίδα. Απαλύνει και ανακουφίζει την ερεθισμένη λόγω ξηρότητας επιδερμίδα.

Τιμή 2,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά fitness με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Τα FITNESS® Milk Chocolate φτιάχνονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ασβέστιο και Σίδηρο. Είναι πηγή Φυτικών Ινών.

Χωρίς Φοινικέλαιο. Χωρίς προσθήκη χρωστικών και αρωματικών υλών.

Τιμή 3,31 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 30gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,40 €

Scentos μαρκαδόρος αρωματικός metallics 8τεμ

Οι Scentos μαρκαδόροι αρωματικοί metallics 8τεμ θα σας μαγέψουν με τα λαμπερά χρώματά τους και τα εκπληκτικά αρώματά τους. Κάντε την επόμενη γραφή σας μοναδική με αυτούς τους μαρκαδόρους που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε τους τώρα και αφήστε τη μαγεία των αρωμάτων να σας συνοδεύει καθημερινά!
Τιμή 4,15 €

Tramontina ipanema μαχαίρια ανοξείδωτα ασημί 3τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina Ipanema είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ανθεκτικά και πρακτικά για κάθε καθημερινή χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και το ασημί χρώμα τους, θα δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 3,49 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €