• Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr
  • Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRio mare

Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Rio mare τόνου με πορτοκάλι 120gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τις αρωματικές νότες του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον τόνο σε συνδυασμό με το φρέσκο πορτοκάλι και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τα γεύσης σας!
15696
2120668200012
5,30 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Natura σκουμπρί φιλέτο με ηλιέλαιο 170gr

Το φιλέτο σκουμπρί με ηλιέλαιο της εταιρείας Νatura είναι ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που περιέχει φρέσκο σκουμπρί φιλέτο που έχει τηγανιστεί σε ηλιέλαιο. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Μπορεί να σερβιριστεί ως σνακ, σε σάλατες ή συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα. Απολαύστε το με λεμόνι κ?

Τιμή 1,80 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 2kg

Η απόλαυση της φρεσκάδας της θάλασσας στο πιάτο σας! Η Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 2kg είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Αφράτη φάβα, νόστιμα κρεμμύδια και φρέσκος χυμός λεμονιού συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την Παλίρροια φάβα τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας!
Τιμή 9,56 €

Bonduelle gold καλαμπόκι 300gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 2,47 €

Ομοσπονδία αρακάς 400gr

Αρακάς της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε!

Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ρύζι basmati 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο φαγητό σας με το Arion food ρύζι basmati 500gr. Μια εξαιρετική ποιότητα που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arion food ρύζι basmati 500gr τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε ένα απόλυτο απόλαυση.
Τιμή 2,03 €

Brava barbeque sauce 4,5kg

Η Brava barbeque sauce 4,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γεύσεις της μπάρμπεκιου στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της συνταγή, προσφέρει έναν απίστευτα πλούσιο και γευστικό συνδυασμό γεύσεων που θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και απολαυστικά. Αποκτήστε την Brava barbeque sauce 4,5kg τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 13,44 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

Τιμή 4,66 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x20cm 20lt

Ανακαλύψτε το απόλυτο εργαλείο οργάνωσης για το σπίτι σας! Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x20cm 20lt είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα και πάντα εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 8,56 €