• Arion food ρύζι basmati 500gr Arion food - 1
  • Arion food ρύζι basmati 500gr Arion food - 2
  • Arion food ρύζι basmati 500gr Arion food - 3
  • Arion food ρύζι basmati 500gr Arion food - 1
  • Arion food ρύζι basmati 500gr Arion food - 2
  • Arion food ρύζι basmati 500gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ρύζι basmati 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο φαγητό σας με το Arion food ρύζι basmati 500gr. Μια εξαιρετική ποιότητα που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arion food ρύζι basmati 500gr τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε ένα απόλυτο απόλαυση.
23802
5203159026623
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrino ρύζι parboiled 25kg

Το Agrino ρύζι parboiled 25kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του ρυζιού. Με τη μοναδική του ποιότητα και γεύση, το Agrino ρύζι parboiled 25kg θα κάνει κάθε γεύμα ξεχωριστό και νόστιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ποιότητας!
Τιμή 54,21 €

Ομοσπονδία ρύζι μπονέτ 500gr

Το parboiled ρύζι της εταιρείας Ομοσπονδία είναι ρύζι που έχει βραστεί εν μέρει στο φλοιό. Τα τρία βασικά βήματα του parboiling είναι το μούλιασμα, ο ατμός και η ξήρανση. Αυτά τα βήματα διευκολύνουν την επεξεργασία του ρυζιού με το χέρι, ενισχύοντας ταυτόχρονα το θρεπτικό του προφίλ.

Τιμή 1,19 €

Ωμέγα ρύζι basmati 500gr

Φυσικά αρωματικό και εξαιρετικά γευστικό, το ρύζι Basmati ΩΜΕΓΑ από την Ινδία χαρίζει μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

Τιμή 2,64 €

Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 500gr

Μεσόκοκκο ρύζι από ομάδα καλλιεργητών στις Σέρρες. Μια από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες στην Ελλάδα. Το Λαϊς-Καρολίνα χυλώνει ωραία, χωρίς να σπάει ο κόκκος, κάνοντάς το ιδανικό για ριζότο και γαμοπίλαφο.

Τιμή 2,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Kaiser μπύρα 500ml

Μπίρα τύπου Pilsner που διακρίνεται για την πλούσια γεύση της, την υψηλή ποιότητα της και το βαθύ χρυσαφί χρώμα της. Εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου ζυμώμονται και ωριμάζουν αργά υπό ιδανικές συνθήκες.

Τιμή 2,06 €

Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml

Το Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με τη λεπτή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το Τοπ ξύδι τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,67 €

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Farcom HD σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν για γενική χρήση της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €