Καφές σε κάψουλα

Ενεργά φίλτρα

Bianchi κάψουλες espresso dolce gusto choco 16x7gr

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσης και αρώματος με τις κάψουλες espresso BIANCHI DOLCE GUSTO. Κάθε κώνος περιέχει 7 γραμμάρια από αρωματικό καφέ, εγγυώμενος ότι θα απολαύσετε έναν πλούσιο και εντυπωσιακό εσπρέσο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε με μια γλυκιά νότα σοκολάτας σε κάθε φλυτζάνι. Απολαύστε την πλούσια κρέμα και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα αυτού του μοναδικού προϊόντος και ανακαλύψτε την απόλαυση του αυθεντικού ιταλικού
Τιμή 5,11 €

Illy καφές iperespresso medium roast κάψουλες 18τεμ

Καφές espresso σε κάψουλες συσκευασμένες υπό πίεση ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του καφέ. Ένα χαρμάνι από κόκκους ποικιλιών Arabica 100%, με μεσαίο καβούρδισμα, διακριτικό άρωμα και γευστικές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας. 

Συμβατότητα Μηχανής: Iperespresso

Τιμή 11,30 €

Illy κάψουλες espresso classic 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με τις κάψουλες Illy classico. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στην γεύση της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα τις κάψουλες Illy classico και απολαύστε τον αγαπημένο σας espresso στον καναπέ του σπιτιού σας.
Τιμή 5,73 €

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,73 €

Illy κάψουλες espresso forte 10τεμ

Illy Caps Espresso (10τεμ.) - (FORTE) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν έναν εντονό και γεμάτο γεύση espresso. Η πλούσια γεύση και η αρωματική εμπειρία που προσφέρει αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση του ιταλικού espresso στο σπίτι σας με τις ILLY CAPS ESPRESSO (10τεμ.) - (FORTE)!
Τιμή 5,73 €

Illy κάψουλες espresso intenso 10τεμ

Τα κάψουλες ILLY CAPS ESPRESSO (10τεμ.) προσφέρουν έναν έντονο και πλούσιο γευστικό καφέ. Η συσκευασία περιέχει 10 κάψουλες, κατάλληλες για μηχανές καφέ συμβατές με το σύστημα ILLY CAPS. Απολαύστε έναν εκλεκτό εσπρέσο με έντονο άρωμα και γεύση που θα σας ξυπνήσει τις αισθήσεις.
Τιμή 5,73 €

Illy κάψουλες espresso lungo intenso 10τεμ

ILLY. Η πιο απολαυστική εμπειρία γεύσης σε κάθε κύπελλο. Απολαύστε έναν εκλεπτυσμένο και δυνατό espresso με το ILLY CAPS ESPRESSO LUNGO (10τεμ.) - (INTENSO). Η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν έντονη γεύση και εκλεπτυσμένο άρωμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της ILLY στο σπίτι σας.
Τιμή 5,73 €

Jacobs κάψουλες espresso balance 20τεμ

Απολαύστε τη γευστική εμπειρία του Jacobs caps espresso 20τεμ balance, ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την πραγματική γεύση του καφέ στο άκρο των δαχτύλων σας. Αφεθείτε στην πλούσια και έντονη γεύση του και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να τη ζήσετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα το Jacobs caps espresso 20τεμ balance και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 7,82 €

Jacobs κάψουλες espresso No10 intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Jacobs κάψουλες espresso No12 ristretto 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Jacobs κάψουλες espresso No8 lungo & intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €
Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ

Οι Lavazza κάψουλες Nespresso Crema e Gusto 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία γεύσης στον καφέ τους. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρουν οι κάψουλες Lavazza, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κορυφαίο καφετέρια. Απολαύστε την πλούσια κρέμα και την εκλεκτή γεύση του Crema e Gusto και αφεθείτε στη μαγεία του καφέ σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας με τις Lavazza κάψουλες Nespresso Crem
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €
Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ

Οι κάψουλες Lavazza Nespresso Qualita Oro προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του καφέ που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική εμπειρία καφέ και να ανακαλύψετε την ποιότητα της Lavazza.
Κανονική τιμή 4,21 € Τιμή 4,07 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €
Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ

Ένα χαρμάνι espresso από Βραζιλιάνικους κόκκους Arabica και Robusta από την Νότια Αμερική και την Ασία. Η φυσική αφαίρεση της καφεϊνης έχει ως αποτέλεσμα έναν καφέ για κάθε ώρα της ημέρας, απαλό και ισορροπημένο με όλα τα χαρακτηριστικά του Ιταλικού espresso. H σοκολατένια επίγευση και οι νότες αποξηραμένων φρούτων θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως πίνετε ντεκαφεϊνέ! Kάθε συσκευασία περιλαμβάνει  κάψουλες αλουμινίου μηδενικού αποτυπώματος CO2. Συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso.

Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Nescafe dolce gusto cappuccino κάψουλες 16τεμ

Συνδυάζει τα πλούσια και δυνατά αρώματα ενός έντονου espresso και την απαλή γεύση και κρεμώδη υφή του αφρού γάλακτος.

Προσεκτικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ από την Κολομβία, τη Βραζιλία και το Βιετνάμ, καβουρδίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνεται έναν ισορροπημένο καφέ με βελούδινη υφή.

Τιμή 7,09 €

Nescafe dolce gusto espresso intenso κάψουλες 16τεμ

Καφές με έντονο καβούρδισμα και ένταση 11. Ένας μαγευτικός συνδυασμός απο ποικιλίες Arabica και Robusta, που προέρχονται από Αιθιοπία, Κολομβία και Βιετνάμ, και χαρακτηρίζεται από νότες γλυκών αποξηραμένων φρούτων, με γλυκόριζα και πιπέρι.

Τιμή 7,09 €

Nescafe dolce gusto espresso macchiato κάψουλες 16τεμ

Εμπνευσμένος από την ισπανική κουλτούρα του καφέ, ο Cortado είναι ένας έντονος espresso, κυριολεκτικά «κομμένος» με ζεστό γάλα.

Απόλαυσε τα δυνατά του αρώματα και τις νότες των καβουρδισμένων αμυγδάλων και πέκαν, σε συνδυασμό με το κρεμώδες γάλα, και την πλούσια κρέμα στην κορυφή.

Τιμή 7,09 €

Nescafe dolce gusto lungo κάψουλες 16τεμ

Ο NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo είναι ένας απαλός, μέτρια καβουρδισμένος καφές, εντάσεως 6.

Όλος ο πλούτος των αρωμάτων ενός κλασικού espresso συγκεντρώνεται σε έναν πιο απαλό καφέ, που απλά σερβίρεται σε λίγο μεγαλύτερο φλυτζάνι (120ml), και ολοκληρώνεται με μια λεπτή μεταξένια κρέμα.

Απόλαυσε τις αρωματικές νότες καβουρδισμένου καφέ και βατόμουρου, , που χαρακτηρίζουν τα χαρμάνια από 100% Arabica με προέλευση από την Αιθιοπίας, τη Βραζιλίας και την Κολομβίας.

Τιμή 7,09 €

Starbucks espresso roast κάψουλες 18τεμ

Οι κάψουλες Starbucks espresso roast προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καφέ. Με την έντονη γεύση και το αρωματικό άρωμα, αυτές οι κάψουλες θα σας προσφέρουν την τέλεια δόση ενέργειας που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ Starbucks στο άνετο σπίτι σας με αυτές τις κάψουλες που είναι συμβατές με τις περισσότερες μηχανές καφέ. Αποκτήστε τις σήμερα κα
Τιμή 10,19 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού